DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bir Asker Domuz Gribi Şüphesiyle Gözlem Altına Alındı

Son Güncelleme :

09 Ocak 2016 - 8:04

/ kez okundu.
Bir Asker Domuz Gribi Şüphesiyle Gözlem Altına Alındı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta bir asker, birliğine teslim olmak için bindiği otobüste rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede domuz gribi şüphesiyle gözlem altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, aslen Niğde nüfusuna kayırlı asker Tayfun A. (20), memleketinde izinli olduğu sırada rahatsızlandı. Sağlık kontrolünü için gittiği hastaneden tekrar kendi isteğiyle ayrılan asker, birliğine teslim olmak için otobüse bindi. Yolculuk esnasında tekrar rahatsızlanan Tayfun A., tedavi gördüğü hastanenin birliğine bilgi vermesiyle Afşinterminalinde tam teşekkülü ambulans ile Afşin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahale sonrası Tayfun A., domuz gribi şüphesiyle Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi. Domuz gribi şüphesiyle Kahramanmaraş Necip FazılŞehir Hastanesi personeli ve o onda tedavi için hastanede bulunan vatandaşlara koruyucu maske dağıtıldı.

Askerlik süresini tamamlanmasına bir ay kalan asker için, komutanları seferber oldu.

Hastanede gözlem altında tutulan askerin, domuz gribi olup olmadığı alınan kan örneklerinin Ankara’da incelenmesinin ardından netlik kazanacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.