DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Berberden Şehit Çocuklarına Ücretsiz Tıraş

Son Güncelleme :

03 Kasım 2016 - 15:49

/ kez okundu.
Berberden Şehit Çocuklarına Ücretsiz Tıraş
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ta işyerinin camına ‘FETÖ’cüler içeri giremez’ notu asan berber 26 yaşındaki Ömer Ekici, şehit çocuklarını ücretsiz tıraş ediyor.

Kent merkezinde 14 yıldır berberlik yapan Ömer Ekici, 15 Temmuz’da darbe girişimine ve FETÖ’ye tepkisi amacıyla şehit çocuklarına ücretsiz tıraş kampanyası başlattı. Ekici, bu kampanyasını da iş yerinin camına astığı ‘Şehit çocuklarına tıraş ücretsiz’ ve ‘FETÖ’cüler içeri giremez’ yazılarıyla müşterilerine duyurdu.

FETÖ’ye tepki ve şehitlere olan minnettarlığını göstermek amacıyla böyle bir karar aldığını belirten Ekici, şunları söyledi:

“Darbeden dolayı böyle bir şey yapmayı düşündüm ve arkadaşlarım ve müşterilerime de fikrimi paylaşıp görüşlerini aldım. Onlar da olumlu karşılayıp destek verdi. Darbe girişimine tepkimi böyle gösterebileceğimi düşündüm. Şehit çocuklarına da gelince de hepimiz bu vatanın altındayız, şehitler bizim şehidimiz. Onlar bizler için, vatanımız için şehit oldu. Ne yapsak şehitlerimize borcumuzu ödeyemeyiz, bunu biliyoruz ancak onların geride bıraktıklarına elimizden geldiği kadar destek olmak sahip çıkmak için bunu yapmak istedik. O nedenle de şehitlerimizin çocuklarını ücretsiz tıraş ediyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.