DOLAR 32,2053 % -0.22
EURO 35,1156 % -0.22
GRAM ALTIN 2.500,70 % 1,40
ÇEYREK A. 4.088,64 % 1,40
BITCOIN 67.163,60 -0.18
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

‘Benim Güzel Pabuçlarım’ Miniklerden Tam Not Aldı

Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 15:07

/ kez okundu.
‘Benim Güzel Pabuçlarım’ Miniklerden Tam Not Aldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sahne Maraş’ın ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ isimli çocuk oyunu miniklerle buluştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, tiyatro, konser, konferans, söyleşi gibi pek çok etkinliği sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sahne Maraş Tiyatro Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ adlı tiyatro oyunu miniklerle buluştu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde iki seans şeklinde sahnelenen oyuna hafta sonunu da fırsat bilen minikler akın etti. Çocukların ilgiyle takip ettiği oyun ebeveynlerden de tam not aldı.

Minikler, Etkinliklere İlgi Gösteriyor

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, özellikle çocukların hafta sonunu daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocukların da etkinliklerimize göstermiş oldukları ilgi bizleri gerçekten çok mutlu ediyor” ifadelerine yer verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.