DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ben Erkoç’un Sana Emanetiydim

Son Güncelleme :

06 Ağustos 2015 - 7:59

/ kez okundu.
Ben Erkoç’un Sana Emanetiydim
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği’ de dâhil olmak üzere, Federasyonda hemen hemen pek çok kademelerde üst seviye görevler yaptım.

Futbol Federasyonu Başkanlarını seçen Genel Kurulda 10 Yıl delegelik yaptım. Federasyon Başkanları Şenez Erzik’ ten Haluk Ulusoy’a kadar seçimlerde oy kullandım…

Amatör Kurul üyeliği yaptığım 18 yıllık dönemde, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Kilis, Kahramanmaraş  bölge sorumlusu görevini üstlendim..

Futbol Federasyonundaki en son görevim ÜST KLASMAN TEMSİLCİLİĞİ idi.

Türkiye’de altmış kişiden biri olarak Federasyon Başkanını temsilen müsabakalarda görev yaptım..

Güreş Federasyonunda AS Başkan olarak 2000/2004 Yılları arasında R.T.Erdoğan’ın Kardeşi Mustafa Erdoğan ve daha sonra Futbol Federasyonu Başkanı olan rahmetli Hasan Doğan ile beraber yönetim Kurulunda  bulundum, görev yaptım.

Yaşım 60 ve benim 3 Ligde bir takımda yönetici olmak gibi bir arzum hevesim hiç olmadı, hiç olması da mümkün değil.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç beyin daveti ile görevi kabul ettim.

Spor mazisi çok uzun yıllara dayalı, deneyimli bir spor yöneticisi olarak Memleketim sporuna katkım olmasından onur ve gurur duyarım.

Ama öyle ayak oyunları ile karşılaştım ki kelimelerle anlatılması imkansız.

Sayın Cemal Tanrıverdi şimdi soruyorum;

1) Belediyespor Teknik Direktörüne, Belediye Spor Şube Müdürüne, seni arayan tüm menajerlere Futbolda tek yetkili olarak benim ismimi söyledin mi, söylemedin mi?

2) Benimle yaptığın görüşmede, “Kaleci Ramazan Yetiştirme bedeli yatırırsa gider” dedin mi, demedin mi?

3) Kaleci Ramazan yüzünden bedava almak isteyen Menajerlerle ağız dalaşı yaptığımız ve tatsızlık olduğunu sana söylediğimizi hatırlıyor musun, yoksa unuttun mu?

4) Hiçbir diyalog kurmadan ve bilgi vermeden tek yetkili olan herkese tanıttığın bana  danışdın mı? haber verdin mi? , Mali vecibesi kağıdını imzalayıp verdin ,hiç rahatsızlık duydun mu?

5) Seninle benim işyerimde buluşup, Ramazan’ın belgesini neden imzaladın? bunu neden yaptın diye sorduğumda, bana verdiğin cevapla basında anlattığın hikaye aynı mı?

6) Ramazan Haklı için, Kulübün 270 milyar para kaybettiğini, belgeyi imzalarken biliyor muydun?

7) Belgeyi imzalama gerekçen olarak; Ramazan Haklı memleket çocuğu onun önünü açmak ve Maraşlı sporculara imkan tanımak ve onların önünü açmak için yaptığını söylüyorsun, bu sözlerine  KARGALAR BİLE GÜLMEMEKTE…

Çünkü sen memleket çocukları için geçen yıl kadroda kaç sporcu bulundurdun ve kaçı sahada oynadı?

Bu yıl kaç tane Maraşlı çocuğu profesyonel yapmak için plan program yaptın?

Senin Başkan olduğun Kulübün Amatör takımındaki sporcular il birincisi olduklarında gurup müsabakalarına  zor gittiler haberin var mı?

Adana’daki gurupta, 3 milyar lira bulamadıkları için, gurup maçlarına günlük gidiş geliş yaptılar, bir başkan olarak haberin var mı?

Bunlar da memleket çocukları, geleceği olan Maraşlı çocuklar, bunların neden önlerini açmadın, onlara yetişmesi ve yükselmesi için neden imkan tanımadın?

Kahramanmaraş’ ta kendi imkanları ile mücadele eden Amatör sporlarda mücadele eden Maraşlı genç çocuklara bu güne kadar hangi yardımı yaptın?

Amatör spor Kulüplerine çorbada tuzum olsun misali hangi malzeme yardımını yaptın?

Maraş haricindeki Büyükşehirler Amatör Takımlara Trilyonlarca lira malzeme yardımı yaparken Belediyespor Kulüp Başkanı olarak ve Belediye Başkan Vekili olarak sen kaç kuruşluk yardım yaptın?

Memleketin çocuğuna yardım yapmak yalan beyanla olmaz?

Elle tutulur gözle görülür yardımlarla olur…

Bir tanesini göster de gözümüze sokalım…

Kulübün bir Başkanı ve Belediye Başkan Vekili olarak şunları biliyormusun;

U10… U12… U14 Takımlarında Belediyespor takımı sporcu bulamıyor, bu kategorilerde ya takım çıkaramıyor, ya da Maraş ilinde dahi dar imkânlarla spor yapan Semt Kulüplerine yeniliyor, başarılı olamıyor ve birinciliği Amatör semt kulüpleri alıyor. Bir Başkan olarak bunlardan haberin var mı?

Her yıl Yaz spor okulları adı altında binlerce çocuk, Belediye tesislerinde Belediye bütçesinden Futbol oynuyor, spor yapıyor, neden Belediyespor takımı bunlar içinden sporcu seçemiyor? sorunlar ne?, bir Başkan olarak bunlardan haberin var mı? Dahası böyle bir sorunu bilmediğin gibi çözüm yolu nedir bilgin var mı?

Profesyonel takımlara birkaç yüz milyarlık  spor malzemesi alıp hovardaca kullanırken, İl birincisi olan Belediyespor Amatör takımları gurup maçlarında giyecek malzeme bulmakta zorluk çekiyor, haberin var mı?

Bunlar da memleketin sporcu çocukları, bu çocukların sorunlarını hiç duydun mu? Çözmek için bir yol arayışı yaptın mı?

Sen memleketin bir çocuğunun önünü açmak için kulübe 270 milyar zarar ettirmeye hakkın var mı?

Belediye Spor Kulübü, Esnaftan alınan, Müteahhitten, İnşaatçıdan, Tekstilciden alınan paralarla faaliyetlerini sürdürürken, Belediyelerinde Trilyona yakın maddi imkânını kullanmaktadır.

Tüyü bitmemiş yetim hakkını umarım unutmamışsındır.

Sayın Cemal Tanrıverdi; 40 yıla yakın tanıdığım, sevdiğim, saygı duyduğum ve dost bildiğim bir insan iken bana yaptıklarından sonra, sen biliyormuşsun, ama senin dost olmadığını ben yeni anladım…

Ben sadece “Kral Çıplak” dedim…

Sana düşen, bilmediğin, yapamadığın, başaramadığın, çarçur ettiğin ve memleketin yaklaşık altı Trilyonunu bir yıllık sürede çöpe attığın, Belediyespor Başkanlığı görevinden Onurluca istifa etmektir.

Geçen yıl da bana Kulüp Başkanlığı teklif edip 3 gün sonra Yönetim Kurulu üyeliği teklif ettiğin zaman da yanlışlar yapmıştın…

Ben Yönetim Kurulu Üyeliği görevini kabul etmeyip, sesimi kesmiş konu hakkında tek kelime dahi etmemiştim..

Onursuz yapılan davranışa karşılık ONURLU’ca kendi hayatımı sürdürmüş, bütün sezon boyu yanlış yapmanıza rağmen kimsenin de eleştirisini yapmamıştım.

Bana görev teklif edildikten sonraki 15 gün içerisinde, 15 büyük YALAN söyledin..

Kaleci Ramazan konusu 15 yalandan biridir, bir diğeri Basında Spor Şube ve Amatör Branşların sorumluluğunu verdik diyorsun, aslında sen de biliyorsun ki bana görevin ne olduğu belirsiz Genel Sekreterliği teklif ettin. Yeni yönetim kurulu üyelerinde buna şahittir. Mecbur kalmadığım sürece diğer yalanlarını ortaya koymayacağım.

Geçen Yıl susmam bu yıl da yeni senaryolar, yeni yalanlar karşısında susmam anlamına gelmeyeceğini bilmen gerekirdi sanırım.

Ama bu yılki haksızlıklar ve yalanlar karşısında susmam mümkün değildir.

Aslında sen yanlışı bana değil Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a yaptın…

Belediye Başkanının sana verdiği talimatı hiçe saydın, yerine getirmedin, getirmemek için her türlü tezgâh ve oyunu oynadın.

Beni davet eden, sana talimat veren Başkanın talimatını yok saydın.

Tabiri caiz ise ben Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç un sana emanetiydim.

SEN EMANETE İHANET ETTİN…

Daha fazla söze gerek yok.

Son söz;

Eğer özel hastalığın nedeni ile Unutkanlık, hatırlamama, hayal görme, davranış bozukluğu gibi hallerin varsa ve bundan dolayı yanlışlar yapıyorsan, senden ve tüm insanlardan, insanlık âleminden binlerce özür dilerim.

Yok, eğer bilerek, isteyerek ve yaptığın davranışın normal olduğuna kanaat getirerek bu işlemleri yapıyorsan ve buna inanıyorsan, SENİ AFFETMİYORUM…

 

SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

 

Ve diyorum ki.

 

KRAL ÇIPLAK…

 

Saygılarımla…

 

Mehmet Bağrıaçık…

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.