DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Belediyespor Ziraat Türkiye kupası

Son Güncelleme :

10 Eylül 2015 - 7:28

/ kez okundu.
Belediyespor Ziraat Türkiye kupası
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ziraat Türkiye kupası maçında kendi saha ve seyircisi önünde konul ettiği  Niğde Belediyespor’u  uzatma dakikalarında attığı goller ile 2-0 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor’la normal sürede 0-0 tamamladığı karşılaşmayı uzatma dakikalarını 2. Yarısında attığı 2 golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.

Karşılaşmada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 107. Dakikalarda Hüseyin’in kafa ile attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 119. Dakikasında ise Doğukan ile durumu 2-0 yaparak rakibini kupadan eledi.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dakika 1: Maça Büyükşehir Belediyespor’un başlama vuruşu ile başlandı.

Dakika 6: Niğde Belediyespor’ Tolga sol taraftan sol taraftan aldığı topu kaleye sert gönderdi, top az fakla auta çıktı.

Dakika 7: Büyükşehir Belediyespor kalecisi Özcan’ın kullandıgı atu atışında orta alanda gelen topu defans oyuncusu Muhammet Ali  kafayla ileriye taşımak istedi. Muhammet Alinin sektirdiği topa Niğde Belediyespor oyuncusu Sami İzci hareketlendi ceza alanına hareketlenen Sami’nin önünden Tekrar Muhammet ali i topu son anda kornere attı.

Dakika 14: Sol taraftan Halil Niğde Belediye kalesine doğur orta yaptı, top kaleci Cihanda kaldı.

Dakika 16: Niğde Belediyespor orta alanında yapılan hata sonrası Emir Özbay topa sahip oldu, Emir topla birlikte ceza alanına yönelirken sol tarafındaki Kerem’ gördü, Kerem topa hamle yapmakta gecikince Güray son anda kornere attı.

Dakika 34: Niğde Belediyespor’un sol kanattan kullandığı korner atışında İbrahim kafayı vurdu, top auta gitti.

Dakika 35: Niğde Belediyespor’da Samet ceza alanından sert vurdu top az fakla auta gitti.

Dakika 45: Büyükşehir Belediyespor’da Sol kanattan ilk defa atağa çıkan Mehmet Çiloğlu, sol kanttan çizgiye inerek içeriye ortaladı Niğde defansı topu uzaklaştırdı. Bu arada müsabakanın ilk yarısına 2 dakika ilave edildi.

Dakika 45+2: İlk yarının sonucu 0-0 tamamlandı.

Dakika 46 ikinci yarıya konuk ekip başladı.

Dakika 48 Sol kanattan gelişen atakta Nigde ekibi Selçukla gole yaklaştı.  Ceza alanına yakın bir alandan  açtığı ortaya Taner sert bir topla karşılık verdi. Tanerin gönderdiği t topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 54 Orta sahadan gelişen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor atağında Emir Ceza alanına kadar girdi. Kaleci Cihan ile karşı karşıya kalan Emir topu kaleye göndermek istedi, isabetsiz şut Üstten auta çıktı.

Dakika 59 Nigde Belediyespor ceza alanı dışından serbest vuruş kullandı. Topu direk kaleye gönderdi.

Dkaika 61Sağ kanattan gelişen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor atağında Bedri topu kaleye paralel gönderdi topa Haluk sahip çıktı. Haluk topu kaleye göndermek istedi top az farkla kale direğinin üstünden auta çıktı.

Dakika 64 orta sahadan gelişen atakta Nigde Belediyespor’da Sami topu ceza alanına kadar taşıdı Mustafa ile duvar pası yaptı ve topu önüne alması ile topu kaleye göndermek istedi top kalecinin üzerine geldi ve topa kaleci Özcan sahip oldu.

Dakika 69 Sol kanattan gelişen Nigde atağında Taner ceza alanı içerisine derin giriş yapan İbrahim’e gönderdiği top ceza alanına takıldı, yaşana top kaybında Nigde Belediyespor’dan Rıdvan topa sahip çıktı sert bir şut çekti topu kaleci kornere çeldi. Kornerden cevap çıkmadı.

Dakika 76 Sağ kanattan gelişen atakta Nigde Belediyespor’da Gökhan ceza alanı dışında boşta kalan Güney’e gönderdi. Güney önünün boş olmasını fırsat bilerek ceza alanına topu taşıdı ve ortasını yaptı. Ortaya ise Taner kafa ile karşılık verdi top az farkla auta çıktı. Bu pozisyonla Nigde ekibi önemli gol pozisyonundan yaralanamadı.

Dakika 79 Sol kanattan gelişen Nigde ekibi Taner ile ceza alanın dışından yaptığı ortaya Güney sert bir şutla karşılık verdi top üstten az farkla auta çıktı.

Dakika 87 orta sahadan gelişen atakta Gökhan ceza alanı üzerinde karanbolden yakaladığı topu ceza alanı içinden kaleye gönderdi. Top üstten auta çıktı.

Dakika 90 her iki takımın da saha içerisinde bir birine üstünlük kurduğu karşılaşmada normal süre tamamlanması ile oyuna 3 dakika ileve edildi. İlave edilen 3 dakikada da gol olmayınca müsabaka uzatmalara gitti.

Uzatmalardan Önemli Dakikalar:

Dakika 97 orta sahadan gelişen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor atağında Yusuf ceza alanı içerisine topu bıraktı topa Haluk sahip çıktı, bekletmeden sert vurdu top defansa çarparak kornere gitti. Kornerden ise cevap çıkmadı.

Dakika 100 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor sol kanattan yüklendi. Mehmet ceza alanına gönderdiği topa kafa ile yükselen Resul topu kaleye gönderdi topa kaleci sahip oldu.

Dakika 103 Sol kanattan gelişen Nigde atağında İbrahim Ceza alanına kadar girdi topa sert vurdu kaleci Özcan topa sahip çıktı.

Dakika 104 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ceza alanına yakın bir yerden serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu Doğukan kullandı. Kalabalık barajı aşan top kale direğinin üstünden auta çıktı.

Dakika 107 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Sağ kanattan geliştirdiği atakta Mehmet ceza alanına ortaladı. Ortaya yükselen Hüseyin Kafa ile topu filelerle buluşturdu. 1-0

Dakika 115 Sağ kanattan gelişen atakta Haluk topu ceza alanına ortaladı. Hüseyin topa vurdu top yandan auta gitti.

Dakika 117 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kontra atağa çıktı. Halil İbrahim yakaladığı pozisyonda ceza alanında Resul’e bıraktı resul ise kaleye gönderdi. Kaleci için rahat bir top.

Dakika 119 sol kanattan gelişen kontra atakta Yusuf topu Doğukan’a bıraktı Doğukan ise kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturarak müsabakanın skorunu belirledi.

MAÇIN KARNESİ

STADYUM: 12 ŞUBAT

HAKEMLER: Emre Yıldırım***,  Asker Açıkgöz**, Şeyhmus Baysal**

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Özcan Bozan***, Kerem Tulgar***(Dk59 Haluk Zeybek***),Doğukan, Genç****, Osman Karaman***(Dk68 Tuna Sarı***), Bedri Evren***, Mehmet Çiloğlan***, Halil İbrahim Kır***, Yusuf Efil***, Resul Timurlenk***, Muhammet Ali Yenilmez*** Emir Özbay***(Dk80 Hüseyin Çelik***)

NİĞDE BELEDİYESPOR: Cihan Şentürk**,Güray Kula**, Rıdvan Çelik**, Mustafa Çelik***, Sami İzcican**(Dk66 Güney Polat***), Selcan Pekkanlı**, Selçuk Bulut**, Samet Yalçın**, Taner Yılmaz***, Tolga Şahin**(Dk 67 Gökhan Özer**), İbrahim Alan**(Dk. 84 Abdulkadir Kaplan*)

Sarı Kartlar: Dk.58 Bedri Ever, Dk 95 Resul Timurlenk, Dk111, Mehmet Çiloğlan, Dk119 Özcan Bozan (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor), Dk94 Abdulkadir Kaplan, Dk95 Gökhan Özer, Dk103 Selçuk Bulut (Nigde Belediyespor)

Goller: Dk.107 Hüseyin Çelik, Dk.119 Doğukan Genç (Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor)

 

 

 

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.