DOLAR 32,5381 % 0.14
EURO 35,0041 % -0.07
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,01
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,01
BITCOIN 64.618,85 0.334
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BELEDİYELERİN İCRAATLARI YAKIN TAKİPTE

Son Güncelleme :

30 Ekim 2016 - 16:19

/ kez okundu.
BELEDİYELERİN İCRAATLARI YAKIN TAKİPTE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki AK Partili belediyelerin icraatları daha yakın takibe alındı. Olası bir erken yerel seçime karşı hazırlıklı olmayı amaçlayan iktidar partisi, Belediye Başkanlarının icraatlarını yakından ve yerinde inceliyor.

yerel2

Ak Parti Gaziantep milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 4. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Abdulkadir Yüksel, 29 Ekim Cumhuriyet bayramında Kahramanmaraş’a gelerek il genelindeki AK Partili belediye başkanları ve yerel yönetimler başkanları ile görüşmelerde bulundu.

İlk olarak AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında belediye başkanları ile bir araya gelen Yüksel, yerel yönetimlerin karşılaştığı sıkıntılar hakkında da istişareler yaptı. .

yerel 2 2

Buradaki görüşmede; AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan hazır bulundu. Abdulkadir Yüksel’e, İl Başkanı Ahmet Özdemir tarafından ziyaretin anısına gümüş ibrik hediye edildi.

“AK PARTİ DEVAMLI DİRİDİR”

yerel5

Ziyaret hakkında bilgi aldığımız AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir, şöyle konuştu: “2002 yılından bu yana genelde ve yerelde iktidarda olan Ak Partimiz, halkın gösterdiği ilgi ve desteğe mazhar olabilmek için çalışmakta ve sürekli kendisini yenilemektedir. Olası bir seçime, AK Parti teşkilatları olarak her an hazırız. Belediyelerimiz de gayretli bir şekilde çalışarak, halkımızın daha rahat ve daha ferah ortamlarda yaşamlarını sürdürmeleri yönünde gayret ortaya koymaktadır.

yerel6

Teşkilatlarımızın yanında Genel Merkezimiz de

çalışmaları periyodik olarak yerinde görüp, başkanlarımızla istişarelerde bulunmaktadır. Bu amaçla, Ak Parti Gaziantep milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı sayın Abdulkadir Yüksel şehrimize teşrif etti. AK Parti binamızda, büyükşehir ve 9 ilçe belediye başkanımızla buluşarak istişareler yaptı. Onlara kendileri hakkında genel merkezimiz tarafından yine periyodik olarak yaptırılan anketlerin sonuçlarını söyledi. Vatandaşlarla ve parti teşkilatları ile olan ilişkilerinde azami özen ve hassasiyet göstermeleri gerektiğinin altını çizdi. Bu arada seçim dönemlerinde verdikleri hizmet ve yatırım sözlerini de yerlerine getirmelerini istedi. Belediye başkanlarımızın sıkıntı ve önerilerinin de ele alındığı toplantı hayli verimli geçti. 2002’den bu yana devamlı diri olan ve kendini yenileyen AK Partimiz bundan sonraki süreçte de saygıdeğer halkımızın ilgi ve desteği ile emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Çünkü 15 Temmuz’da demokrasiye ve milli iradeye canı pahasında sahip çıkan aziz milletimiz hizmetin en güzeline ve en iyisine layıktır.”

BELEDİYELERİ ZİYARET ETTİ

yerel9
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’u makamında ziyaret eden Yüksel’e, Büyükşehir icraatları hakkında brifing sunuldu. Çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Erkoç, Yüksel’e Maraş’ın ünlü oyma mücevher sandığından hediye ederek belediye binasını da gezdirdi.

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yüksel, daha sonra Büyükşehir binasında hizmet sunmakta olan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı da makamında ziyaret ederek bilgiler aldı. AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici,

yerel11

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci ile Sebük Tekin Alparslan ve Basın Yayın Müdürü Murat Akkurt’un da hazır bulunduğu ziyaret sonunda Başkan Okay, Yüksel’e yine Maraş’ın ünlü bakırdan yapılma kapaklı servis tabağından hediye etti.

Buradan Onikişubat Belediyesi’ne geçerek Başkan Hanefi Mahçiçek’i de makamında ziyaret ederek bilgiler alan Yüksel, AK Partili belediyelerin halka hizmette gece-gündüz demeden canla başla çalıştıklarını görmekten mutlu olduklarını söyledi. Buradaki ziyarette ise AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, Yerel Yönetimler Başkanı Fatih yerel14 1Sarıkaya ile Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt ta hazır bulunurken, Başkan Mahçiçek tarafından Yüksel’e günün anısına bir zamanlar hayli revaçta olan köstekli saat hediye edildi.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yüksel ile beraberindekiler günün sonunda ise KAFUM’a geçerek 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir anısına düzenlenen Uluslararası 3. Kitap ve Kültür fuarını gezdiler. (WWW.EDEAJANS.COM)yerel15yerel14 2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,5239

SATIŞ

32,5381

FARK

% 0.14
Dolar EURO

ALIŞ

34,8904

SATIŞ

35,0041

FARK

% -0.07
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,6544

SATIŞ

40,8417

FARK

% -0.12
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,6293

SATIŞ

35,6945

FARK

% 0.14
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,8113

SATIŞ

23,8287

FARK

% 0.06
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.897,53

SATIŞ

3.983,56

FARK

% 0,01
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.435,96

SATIŞ

2.436,43

FARK

% 0,01
Dolar BITCOIN

FİYAT

64.618,85

DEĞİŞİM

0.334

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER