DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Belediyede Dövüldüğünü iddia etti

Son Güncelleme :

13 Ocak 2016 - 13:29

/ kez okundu.
Belediyede Dövüldüğünü iddia etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta işsiz 35 yaşındaki Osman Çalık, şehir içi yolcu taşımacılığında kullanılan kartıyla ilgili yaşadığı sorunu görüşmek üzere gittiği Büyükşehir Belediyesi’nde tartaklandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Olay, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Osman Çalık, abone olduğu Kahraman Kartı’na yükleme yapmak için gittiği Kahraman Kart İşlem Merkezi’ndeki çalışanlarla sorun yaşayınca, şikayette bulunmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin 7’nci katında bulunan Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’na gitti. Çalık iddiaya göre burada personel olduğunu öne sürdüğü kişiler tarafından tartaklandı. Yüzünde morluk ve kanamalar bulunan Çalık, hastanede muayene olup rapor aldıktan sonra şikayette bulundu.

Kendisini tartaklayan kişiler hakkında işlem yapılmasını isteyen Osman Çalık, “Büyükşehir Belediyesi’nin 7’nci katında beni dövüyorlar kimse olaya müdahalede bulunmuyor ve beni döven adamı oradan apar topar kaçırıyorlar. Valiliğe gittim orada da bana kesinlikle yardımcı olmadılar. Hiç kimse bu konu hakkında bana yardım etmiyor ve sessiz kalıyor. Dava açacağım, şikayette bulundum.”

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise konunun araştırılacağını söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.