DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bekir Kılıç, Umutları Yeniden Yeşertmek İçin Mücadele Edeceğim

Son Güncelleme :

20 Mart 2023 - 16:11

/ kez okundu.
Bekir Kılıç, Umutları Yeniden Yeşertmek İçin Mücadele Edeceğim
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’tan AK Parti milletvekili aday adaylığını açıklayan Bekir Kılıç, tüm vatandaşlarımızın deprem felaketinde kaybettikleri umutlarını yeniden yeşertmek için mücadele edeceğim.

Kılıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Türkiye 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerle büyük bir acı, büyük bir felaket yaşadı. Birçok insanımızı kaybettik. Birçok vatandaşımız şu anda yaralı Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Tüm yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bununla birlikte de Türkiye yeni bir seçim sürecine girdi Özellikle deprem bölgesinde olan milletvekili aday adaylarımız bu süreçte siyasetten çok bence depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için sahada olmalılar.

Bunun için mücadele etmeliler ve bunun gayretini göstermelilerdir Ben de AK Parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olaraktan tüm bu süreçte sahada depremden etkilenen vatandaşlarımızla birlikte olacağım. Onların dertlerine ortak olacağım ve bu sürece nasıl daha az etkilenerek geçirebiliriz? Bunun mücadelesini vereceğim. Tüm vatandaşlarımızın deprem felaketinde kaybettikleri umutlarını yeniden yeşertmek için mücadele edeceğim.

Bunun için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Nasıl ki biz depremi yaşadığımızda Türkiye’nin her noktasından bize el uzatan vatandaşlarımız gibi biz de burada kendi sorumluluk hissimizi Ortaya koyacağız ve vatandaşlarımızla birlikte bu süreci atlatmak için gayret göstereceğiz. Bu deprem sürecinde Türkiye’nin dört bir noktasından bize el uzatan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizler büyük bir milletin parçası olmaktan Ve güçlü bir devletin bireyi olmaktan onur duyduk, gurur duyduk. Inşallah seçim süreci boyunca tüm partilerin aday adayları, toplumu germeden Toplumun depremden etkilenmiş hassasiyetini göz önünde bulunduraraktan hareket ederler. Ve özellikle depremden etkilenen on bir ilimizde siyasetten çok depremzede vatandaşlarımızın o psikolojisine uygun bir şekilde hareket ederler Ve hiçbir şekilde toplumu kutuplaştırmadan bu süreci atlatmak için gayret ederler diye ümit ediyorum. Şimdiden tüm parti aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Rabbim ülkemiz, milletimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.