DOLAR 32,5624 % 0.02
EURO 34,8716 % -0.02
GRAM ALTIN 2.432,62 % 0,10
ÇEYREK A. 3.977,33 % 0,10
BITCOIN 64.891,98 -2.779
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BEKİR DEVELİ ÖNCE GÜLDÜRDÜ SONRA DÜŞÜNDÜRDÜ

Son Güncelleme :

26 Ekim 2015 - 8:41

/ kez okundu.
BEKİR DEVELİ ÖNCE GÜLDÜRDÜ SONRA DÜŞÜNDÜRDÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gençlik ve Spor Bakanalığı Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen Kariyer sohbetleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezinde ‘’ Bekir Develi ile Ünlü Mamuller’’ adlı stand-up gösterisi yapıldı.

Yapılan stand-up gösterisine Gençlik Hizmetleri Genel Müdür yardımcısı Emre Topoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Asım Demirdöğen ve vatandaşların ve gençlerin ilgisi yoğun oldu. Genel Müdür Yardımcısı Topoğlu Stand-up gösterisi öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında ‘’Nasıl bir Gençlik’’ sorusuna cevaben ” size bir çok tanım yapabiliriz ama biz açık ve net söylüyorum Manevi değerlerine sahip olan bir gençlik istiyoruz” diyerek Bekir Develiyi sahneye davet etti.

Bir Buçuk saat süren gösteride Bekir Develi seviyeli sohbeti ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Bunun yanında gençlere hayat tecrübelerinden bahseden  Develi, Kariyerinde yaşadığı iniş çıkışları anlatarak gençlerden ideallerinden vazgeçmeyerek hedeflerine kararlılıkla gitmelerini örnekler vererek anlattı.

Salonu dolduran gençlerin; hem gülüp hem de hayat dersleri çıkardıkları etkinlikte Kahramanmaraş Gençlik Merkezi üyesi gençler Develi’ye çiçek takdim ettiler.

Gösterinin sonunda gösteriye katılan gençlerle bol bol fotoğraf çektiren Develi, Kahramanmaraş’ tan gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

DSC_3174 DSC_3153

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.