DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BBP’den Suriyeli Mültecilerle İlgili Birlik Çağrısı

Son Güncelleme :

06 Nisan 2016 - 15:44

/ kez okundu.
BBP’den Suriyeli Mültecilerle İlgili Birlik Çağrısı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ, Suriyeli mülteciler konusunda vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kızıldağ, yaptığı açıklamada, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Sivricehöyük Mahallesi’nde Suriyeli mültecilere yönelik yapımına başlanan konteynır kent inşaatı çalışmasında çıkan olaylara dikkat çekerek, “Biz bu konteynır kent çalışmasını 15 gündür takip ediyoruz. Geçtiğimiz pazar günü çıkan olaylarda basın mensuplarına ve güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Provokatörlere fırsat verilmemesi gerektiğini söyleyen Kızıldağ, “Biz hukuk kuralları içerisinde mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu konuyu birlik ve beraberlik içerisinde olayların farklı boyutlara gitmemesi için hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. Alevi, Sünni demeden hep birlikte kardeşçe bir tutum sergilememiz lazım. Kötü zihniyetli insanlar ortalıkta kol gezmektedir. Bunlara hiçbir zaman fırsat verilmemesi gerekiyor” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.