DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BBP Genel Başkanı Destici, Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

18 Şubat 2015 - 8:39

/ kez okundu.
BBP Genel Başkanı Destici, Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

BP Genel Başkanı Mustafa Destici, üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın öldürülmesine ilişkin “İbreti alem için idam edeceksin. Bakalım bir daha bunu yapıyormu” dedi.

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin Kahramanmaraş 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya katılan Destici, daha sonra Alperen Ocakları İl Başkanlığının açılışına katıldı.

Destici, burada yaptığı konuşmada, Çözüm sürecini ve İç Güvenlik Paketi’ni eleştirdi.

Üniversite öğrencisi Özgecan Arslan’ın öldürülmesini hatırlatan Destici, herkesin tüylerinin diken diken olduğunu ve gözyaşına boğulduğunu belirterek olaya “utanç verici bir hadise” dedi.

Seyhan’ın kenarında bir kurtun bir kuzuyu vahşi ve ahlaksızca kaptığını, bunun hesabının da verilmesi gerektiğini dile getiren Destici, şunları kaydetti:

“Kabinenin Avrupa Birliği Bakanı, ‘Şayet benim kızımın başına böyle bir olay gelseydi ben elime silahı alır bunun cezasını kendim verirdim’ diyor. Senin kızına yapılmadı. Tarsus’ta Mehmet Arslan’ın kızına yapıldı. Mehmet Arslan’ın hakkını hukukunu yasayla korumaktır senin vazifen. Bu işin yolu şudur. Hakettiği cezayı vereceksin. İdam. İbreti alem için idam edeceksin. Bakalım bir daha bunu yapıyormu. Biz bunu kurulduğumuz günden beridir söylüyoruz. Küçük yaştaki kadınlarımızı, çocuklarımızı ve kızlarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürenler için idam mutlaka geri getirilmelidir.”

Destici, Türkiye’nin İslam ve Müslüman ülkesi olduğunu belirterek, “Biz kanunlarımızı yasalarımızı Hristiyan, batıya göre yapamayız. Biz doğrudan doğruya Kur’andan alıp ilhamı aslın idrakine söyletmeyiz İslam’ı” diye konuştu.

Türklük diye bir meselelerinin bulunduğunu ifade eden Destici, bunları kendisine dert edinmeyenlerin anlayamayacağını, ancak bunları kendisine dert edenlerin de dert ortakları olduğunu, onun için de milleti uyarıp uyandıracaklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, Alperen Ocakları İl Başkanlığının açılışı yapıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.