DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bayırbucak Türkmenlerine 7 Tır Yardım Gönderildi

Son Güncelleme :

19 Şubat 2016 - 10:48

/ kez okundu.
Bayırbucak Türkmenlerine 7 Tır Yardım Gönderildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat Yardım Derneği işbirliğinde Bayırbucak Türkmenlerine 7 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan KahramanmaraşBüyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Şehrimiz istikbalin şehri. Bu şehrin insanları geçmişte gösterdikleri kahramanlıklarını bugün de gösterdiler. Biz de olayların başladığı ilk günden bugüne Suriyeli kardeşlerimizi bağrımıza bastık. Nerede bir mazlum varsa onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Suriye’deki yaşanan olayların tarihe kara bir leke olarak yazılacağını belirten Başkan Erkoç şunları söyledi:

“Hemen yanı başımızda kardeşlerimiz kendi istikbalini korumak için çalışıyorlar. O kardeşlerimizin üzerine bomba yağmakta. Onların yaşadıkları olay adeta cehennemden farksız bir durum. Vatandaşlarımız çocuklarının battaniyesini paylaştı. Bugün kardeşlerimiz Bayırbucak’taki Türkmenlere dayanışmanın en güzel örneğini göstermekteler. O insanlarla aynı maneviyatı paylaşıyoruz. Onlar bizim kardeşlerimiz. Biz bu zulme sessiz kalmayacağız. Bugün şehrimizden 47. TIR’ı göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

Muhacir Suriyeli öğrencilerin de katıldığı törende yardım TIR’ları dualar eşliğinde yola çıktı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.