DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bayazıt Serintepe ve Ilıca’da

Son Güncelleme :

05 Mayıs 2015 - 15:01

/ kez okundu.
Bayazıt Serintepe ve Ilıca’da
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
CHP Kahramaraş Milletvekili adayı Nileden Bayazıt Serintepe’de kadınlarla bir araya geldi. Serintepe’de evlerin kapılarını çalarak kadınlarla görüşen Nilden Bayazıt, kadınlara CHP iktidarında elde edecekleri hakları anlattı.
Serintepe’de ev ziyaretlerinden sonra kahvelere de giden Nilden Bayazıt, emekli ve asgari ücretlilerin bin 500 lira alacağını müjdeledi. Serintepeli kadınlar ve kahvedeki vatandaşlar Bayazıt’a yoğun ilgi gösterdi.
Ligde kalma mücadesi veren Maraşspor’u desteklemek için Pazarspor’la yaptığı maçı izlemeye giden Nilden Bayazıt, Maraşspor’a uğurlu geldi. Maçı 5-2 alan Maraşspor ligde kaldı. Nilden Bayazıt, “Maraşsporumuzun ligde kalmasından büyük mutluluk duyuyorum. Ancak şampiyonluğunu kutlayacağımız bir Maraşspor için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Maçtan sonra Ilıca’ya geçen Nilden Bayazıt, CHP Milletvekili adayı Kamil Dalkara ile birlikte Ilıcalılarla buluştu. Akşam ise Bayazıt, Ilıca’da CHP’nin organize ettiği konserde halk ile bir araya geldi.
ılıca serintepe serintepe kahve vali maç öncesi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.