DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bayazıt Köylerde

Son Güncelleme :

01 Mayıs 2015 - 14:52

/ kez okundu.
Bayazıt Köylerde
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt Dulkadiroğlu İlçesine bağlı köyleri gezdi.

 

Milletvekili adayı Nilden Bayazıt diğer milletvekili adayları Kamil Dalkara ve Emre Kazancı ile birlikte köyleri gezdi. Gafarlı ve Kozludere’yi ziyaret eden CHP adayları büyükşehir yasası ile köy statüsünden mahalle statüsüne geçirilen bu yerlerin ulaşım ve yol sorunlarını yerinde tespit etti.

 

Nilden Bayazıt Kozludere köyünde bir evin kapısını çalarak kadınlarla bir araya geldi. Kadınların ilgisi ile karşılaşan Bayazıt CHP iktidarında gerçekleştirilecek bütün projelerin kadın tabanlı olduğunu anlattı. Sosyal yardımların kadının banka hesabına yatacağını hatırlatan Nilden Bayazıt, kadınlara gebelik yardımı da yapılacağı, öğrencinin mezun olmasına kadar destek verileceğini anlattı.

 

Köylerden sonra merkeze geçen Nilden Bayazıt Kümbet Pazarını gezdi. Sigorta borçları ve vatandaşın alışveriş yapamamasından şikayetçi pazarcı esnafı ile görüşen Nilden Bayazıt, pazar alışverişini yapan kadınların da sorunlarını dinledi.

 

Pazardaki emekliler de CHP iktidarında 2 dini bayramda verilecek ikramiyeden ve maaşların bin 500 TL çıkacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. “İlk defa emeklileri düşünen bir seçim kampaynasını CHP yapıyor, destekliyoruz” diyen emekliler, emekli olup geçinemediği için çalışanlardan kesilen yüzde 15 kesintinin de CHP iktidarında kalkacağına memnun oldu. Pazarda atanamayan öğretmenlerin de pazarcılık yaptığını öğrenen Nilden Bayazıt, “Ben de bir öğretmenim, öğretmenin yeri sınıflardır. CHP iktidarında atanamayan öğretmen sorunu kalmayacak” dedi.

gafarlı kozludere kümbet pazar kümbet pazar2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.