DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ

Son Güncelleme :

10 Mart 2015 - 9:19

/ kez okundu.
BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte 2001 yılında Kahramanmaraş’ı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’a, bu geziden geriye kalan fotoğraflardan oluşan bir albüm hediye etti.

10/03/2015

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBMM) Ankara’da düzenlenen araç hibe törenine katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Birlik Başkanı Dr. Kadir Topbaş’a sürpriz bir hediye takdiminde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte 2001 yılında Kahramanmaraş’ı ziyaret eden Topbaş’ın, bu gezide çekilen fotoğraflarından oluşan bir albüm hazırlatan Mahçiçek, törenin ardından Başkan Topbaş’a takdim etti. Aldığı hediye karşısında tebessüm eden Başkan Topbaş, albümü inceleyip anılarını tazeledi.

Fotoğrafların AK Parti’nin temellerinin atıldığı döneme ait olduğunu ifade eden Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini sürdüren Kadir Bey, yerel yönetimlerde hepimize örnek olan bir isim. Kendisiyle hukukumuz da gerçekten çok eskilere dayanır. 2001 yılında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin temellerini atmak için bir yola çıkmış ve kentimizi ziyaret etmişti. Kadir Bey’de o gezide Cumhurbaşkanımıza eşlik ediyordu. Kahramanmaraş Belediye Başkanı olarak kendilerini karşıladık ve misafir ettik. Ortada henüz parti bile olmamasına rağmen Cumhurbaşkanımızı Yeşilgöz’debinlerce insanın katıldığı bir programla ağırlamıştık. İşte o geziden geriye kalan bir albümü kendisine takdim ettik. Kendisinin de çok hoşuna gitti, eski günleri yad ettik. Bu buluşmamızda da kendisini yine şehrimize davet ettik. İnşallah onu yine misafir etmek bizlere mutluluk verir. Bugün de Onikişubat Belediyemize bir araç hibe ettiler. Kendilerine teşekkür ediyor, bu birlikteliğimizin her zaman devam etmesini diliyorum.”

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.