DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY’IN KADİR GECESİ MESAJI

Son Güncelleme :

17 Nisan 2023 - 9:26

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY’IN KADİR GECESİ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kadir Gecesi Dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Okay mesajında, “Allah’ın bin aydan daha hayırlı kıldığı Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sema kapılarının açıldığı, açılan ellerin geri çevrilmediği Kadir Gecesi’nde, deprem bölgelerinin dualardan eksik edilmemesini istedi. Kadir Gecesi’nin faziletlerini dile getiren Başkan Okay, bu gecede yapılan dua ve tövbelerin kabul edildiğinin altını çizdi. Bin aydan daha hayırlı kılınan bu güzel geceyi tövbe ve istiğfarla geçirmenin önemine değinen Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Bütün meleklerin yeryüzüne indiği mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Kadir gecesinin ölçüye sığmaz faziletlerinin bir kaynağı da bu gecede Kur-an’ın Peygamberimize niyaz olmasıdır. Bizleri bu geceye ulaştıran Yüce Yaradan’a sonsuz şükürler olsun. Bu gecenin öncelikle deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza ve tüm İslam alemine huzur getirmesini niyaz ediyorum. Sonsuz merhamet sahibi olan yüce Allah’ımıza şükrediyor, tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini kutluyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.