DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY’DAN TERÖR AÇIKLAMASI

Son Güncelleme :

06 Eylül 2016 - 8:34

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY’DAN TERÖR AÇIKLAMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Devletimiz terörün kökünü kazımak için büyük bir operasyon başlattı. 15 Temmuz sürecinde olduğu gibi devletimizin yanında olacağız ve terör belasından kurtulacağız” dedi.

Son günlerde artın hain terör saldırılarına karşı başlatılan operasyonların başarıya ulaşacağını aktaran Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, terörü kınayarak Türk milletinin bölünmez bütünlüğünü hatırlattı. 15 Temmuz sürecinde olduğu gibi devletin düzenlediği her türlü terör operasyonunu desteklediklerini aktaran Başkan Okay, bu kararlı tutumla hain terör örgütlerinin kökünün kazınacağını vurguladı.
Özellikle son günlerde sıklaşan operasyonlarda hain terör örgütü PKK’nın çok büyük kayıplar verdiğini aktaran Başkan Okay, bu kararlı tutumun sürdürüldüğünün altını çizdi. Yıllarca bölge halkını sömüren ve bir çok masum cana kıyan PKK’nın sonunun geldiğini hatırlatan Başkan Okay, bu uğurda Kahramanmaraş’ın da bir çok şehit verdiğinin altını çizdi.

Kurtuluş savaşıyla her ferdinin göğsüne gururla taktığı kahramanlık unvanını Kahramanmaraş’ın şerefle taşıdığını hatırlatan Başkan Okay, “Vatanı için toprağa düşen kahraman evlatlarımız ataları gibi şahadet şerbetini içtiler. Devletini ve milletini her daim koruyan ve şahadete yürüyen evlatlarımız bu şehrin göğsüne bir gurur daha kondurmaktadır” diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü;
“Türk milleti güçlendikçe terör belaları başından eksik olmaz oldu. 15 Temmuz süreciyle bu belaların kökünün kazınması için devletimiz büyük bir operasyon başlattı. İçerde FETÖ ve PKK, dışarıda DEAŞ ve YPG ile amansız bir savaşa başladık. Milletimizin dik duruşu, devletimizin gücü sayesinde şuana kadar yapılan tüm operasyonlarda başarı elde edildi. Özellikle PKK, FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz başarısızlığı sonrasında kalleşlikte adeta zirve yaptı. Buna karşılık devletimiz alçak terör örgütüne bunun bedelini en ağır şekilde ödetti ve ödetmeye devam ediyor. Biz devletimizin bu kararlı operasyonlarında yanındayız. Gücünü birlik ve beraberlikten alan bu millet terör belalarından en kısa sürede kurtulacaktır. Allah güvenlik güçlerimizi korusun.”

Son günlerde Kahramanmaraş’ın bir çok şehit verdiğini aktaran Başkan Okay, “Kahraman evlatlarımız vatanı için toprağa düşmeye devam ediyor. Vatanı için canını feda eden bu yiğitlerimizin geride bıraktıkları bizlere emanettir. Milletimizin huzuru, birliği ve dirliği için bu bedel ödeniyor. Kahramanmaraş bu bedellerin her zaman öncüsü olmuştur” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.