DOLAR 32,5366 % 0.23
EURO 34,7891 % 0.09
GRAM ALTIN 2.490,92 % 1,16
ÇEYREK A. 4.072,65 % 1,16
BITCOIN 2.064.442 2.768
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

NECATİ OKAY’DAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYERET

Son Güncelleme :

03 Şubat 2015 - 15:01

/ kez okundu.
NECATİ OKAY’DAN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYERET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci ve Tekin Alparslan, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’a görevinde başarılar diledi. Kahramanmaraş’ın yaşanılabilir bir kent olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bunu sağlamak için Dulkadiroğlu Belediyesi olarak gece gündüz çalıştıklarını anlattı.

Şehrin yaşanılabilirliğine asayiş yönünden katkı sağlayan Emniyet Müdürlüğü’yle de istişarelere hazır olduklarını ifade eden Başkan Okay, şehrin huzurunu sağlayan kolluk kuvvetlerine ayrıca başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a, Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci ve Tekin Alparslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.