DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY YALNIZ ARDIÇ MESİRE ALANI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2019 - 13:53

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY YALNIZ ARDIÇ MESİRE ALANI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yedikuyular yolu üzerinde bulunan Yalnız Ardıç Mesire alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Okay, çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayarak projenin kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Devam eden projeleri inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Yalnız Ardıç Mesire alanını ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Okay, projenin kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Konaklama alanlarının da bulunduğu alanda 30 adet bungalov evinin hizmet vereceğini dile getiren Başkan Okay, bu evlerin kaba inşaatının bittiğini hatırlattı. Projenin Kahramanmaraş’ın en önemli mesire alanı olacağını aktaran Başkan Okay, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizde bulunan Yalnız Ardıç bölgesinde doğa turizmini canlandıracak bir adım atmıştık. Bugün geldiğimiz noktada bu çalışmaların hızla devam ettiğini belirtmek istiyorum.

A tipi olarak planladığımız bu mesire alanımız konaklamalı olacaktır. Bu mesire alanımızın Kahramanmaraş’ın en özel mesire alanı olacağını düşünüyorum. Şuanda 30 adet bungalov evlerimizin kaba inşaatı bitmiş durumda. Yedikuyular bölgesine yakınlığı ve rakımı dolayısıyla çok özel bir yeri var. Seyir terası, kır kahveleri ve mesire alanıyla bu alanımız çok özel bir yer haline gelmektedir. Vatandaşlarımız bu alana geldiği zaman her türlü imkana sahip olacaklar. Çok özel ve doğal bir alana sahiptir. Bu alanımız bin 500 rakımda çok serin bir alan. Alan ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.