Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa İlçe Haberleri, Manşet 7 Mart 2023 28 Görüntüleme

BAŞKAN OKAY, VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMA ADINA YOĞUN ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, deprem felaketinin ardından yaraları sarma adına yoğun çalışma yaptıklarını söyledi.

Başkan Okay, vatandaşların hayatını kolaylaştırma adına gece gündüz çalıştıklarının altını çizdi. Özellikle barınma konusunda çadır alanlarının oluştuğuna dikkat çeken Başkan Okay, bu alanların alt yapı çalışmalarını yaptıklarını ifade etti. Son olarak Doğukent mahallesinde Abdal Halil Ağa Camii civarına kurulan çadırlar ile ilgili çalışma yaptıklarını dile getiren Başkan Okay, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bu alanda yoğun çalışma yaptığını ifade etti. Başkan Okay, konuyla ilgili şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve normalleştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Çadır kent alanlarında ekiplerimiz hem temizlik, hem de çeşitli alt yapı çalışmalarını yapıyorlar. Doğukent mahallemizde Abdal Halil Ağa Cami civarında oluşturulan çadır alanları ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu alandaki yolları vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırma adına standardını yükseltiyoruz. İlçemizin dört bir yanında bu çalışmaları yapıyoruz.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme