DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY DOĞUKENT APARTMAN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

14 Aralık 2022 - 14:40

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY DOĞUKENT APARTMAN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Doğukent konutlarında faaliyet gösteren apartman görevlileri ile bir araya geldi. Başkan Okay, Doğukent’e yapılan projeleri anlatarak yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında Doğukent konutları görevlileriyle bir araya geldi. Dulkadiroğlu ve Doğukent mahallesine yaptıkları projeleri anlatan Başkan Okay, görevlilerin tavsiye ve önerilerine de kulak verdi. Başkan Okay, istişare toplantısında yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ın en büyük toplu konut projelerinden olan Doğukent konutlarında görevli arkadaşlarımla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Mahallemiz onların emek ve çabasıyla tertemiz ve en yaşanılabilir yerler arasındadır. Burada görevli kardeşlerimiz birçok konuda hassasiyet göstermekteler. Geniş yeşil alanları, park ve bahçeleri olan mahallemizde görevli kardeşlerimizin bu alanlara gösterdiği hassasiyet de bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Onlarla istişare etmemiz ve vatandaşlarımızın düşüncelerini bizlere aktarmaları son derece önemlidir. Kendilerine bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel ve yaşanılabilir bir Dulkadiroğlu için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.