DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN OKAY BAYRAM ÖNCESİ TRABZON CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Son Güncelleme :

25 Nisan 2022 - 22:13

/ kez okundu.
BAŞKAN OKAY BAYRAM ÖNCESİ TRABZON CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bayram alışverişi için hazırlanan Trabzon caddesi esnafını ziyaret ederek işlerinde hayırlar diledi.

Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, pandemi ile birlikte zor günlerin geride kaldığını söyledi. Trabzon caddesinin önemine değinen Başkan Okay, bu caddenin hareketli ve canlı olmasının Dulkadiroğlu’na büyük değer kattığını anlattı. Başkan Okay, sohbetinde şu hususların altını çizdi: “Her teravih namazı sonrasında kıymetli vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Trabzon caddesinde bayrama hazırlanan esnaflarımızla ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı bulduk. Pandeminin getirdiği birçok zorlukla mücadele eden esnafımız için inşallah bundan sonrası daha iyi olacak. Malum pandemi konusunda arzu edilen noktalara geldik. Esnafımız bu süreçte çok zorluklar yaşadı. Mübarek Ramazan ayını uğurlama aşamasındayız. Ramazan bayramı öncesinde de vatandaşlarımız alışverişleriyle çarşılarımızı şenlendiriyor. Özellikle Trabzon caddesi ve kapalı çarşı civarı alışveriş konusunda çok hareketli. Gerek tarihi değeri, gerekse de konumuyla vatandaşlarımızın birinci tercihi oluyor. Bu alanlar Dulkadiroğlu’na büyük değer katıyor. Ayrıca sohbet etme imkanı bulduğumuz vatandaşlarımızın iyi niyet temennileri bizleri ayrıca memnun etti. Onların her şeyin en iyisine layık olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz. Kıymetli vatandaşlarımızın her konuda en kaliteli hizmeti alması adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.