DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör Toptancılar Sitesi’nde

Son Güncelleme :

15 Kasım 2019 - 6:36

/ kez okundu.
Başkan Güngör Toptancılar Sitesi’nde
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Toptancılar Sitesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti, taleplerini dinledi. Güngör, “Her fırsatta esnaflarımızı ziyarete ederek istişareye önem veriyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Toptancılar Sitesi’ni ziyaret etti. Genel Sekreter Dr. Rüstem Keleş ve KASKİ Genel Müdürü Ahmet Kavak’ın da yer aldığı ziyarette esnafla bir araya gelen Başkan Güngör, hayırlı işler temennisinde bulundu. Güngör, “Esnafımızın daima yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hemşerilerimiz ve Esnafımızla İç İçeyiz

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Güngör, “Her fırsatta esnaflarımızı ziyarete ederek istişareye önem veriyoruz. Bu bağlamda bugün de Toptancılar Sitemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunduk. Esnaflarımızın ilettikleri talepleri derhal ilgili birimlere ileterek gereğini yapılmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.