DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Güngör; “Tarımsal Üretimimizi Artıracağız”

Son Güncelleme :

01 Mayıs 2023 - 13:04

/ kez okundu.
Başkan Güngör; “Tarımsal Üretimimizi Artıracağız”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kadıoğluçiftliği’ni ziyaret ederek çiftçi ve tarım işçileriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “İnşallah Sayın Tarım ve Orman Bakanımızın öncülüğünde üreticilerimiz ve tarım işçilerimizle el birliğiyle şehrimizin tarımsal üretimini ve katma değerini artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehrin en önemli tarımsal üretim merkezlerinden Türkoğlu ilçesi Kadıoğluçiftliği Mahallesi’ni ziyaret ederek çiftçi ve tarım işçileriyle bir araya geldi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı ziyarette, salatalık hasadı yapan işçilerle buluşan Bakan Kirişci ve Başkan Güngör, çalışanlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Kadıoğluçiftliği’nde çiftçilerin katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında Bakan Kirişci, şehirde tarım alanında hayata geçirilen ve planlanan projelere ilişkin katılımcılara bilgiler aktardı.

Şehrimizin Katma Değerini Artırıyoruz

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Türkoğlu Belediye Başkanımız, il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Kadıoğluçiftliği’nde topraklarımızı ilmek ilmek işleyen tarım işçilerimizle bir araya geldik, sohbet ettik, taleplerini ve sorunlarını dinledik. Rabbim işlerinde kolaylık nasip eylesin, hasatları bereketli olsun. İnşallah Sayın Tarım ve Orman Bakanımızın öncülüğünde üreticilerimiz ve tarım işçilerimizle el birliğiyle şehrimizin tarımsal üretimini ve katma değerini artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.