DOLAR 32,5880 % 0.1
EURO 35,0520 % 0.46
GRAM ALTIN 2.429,98 % 0,28
ÇEYREK A. 3.973,01 % 0,28
BITCOIN 63.884,00 -4.223
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Başkan Görgel, “Halkımızın iradesine tam anlamıyla saygı göstereceğiz”

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2023 - 15:14

/ kez okundu.
Başkan Görgel, “Halkımızın iradesine tam anlamıyla saygı göstereceğiz”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başkan Görgel, “Büyük bir özveriyle yürüttüğümüz saha çalışmalarıyla, seçimine hazır olduğumuzu gönül rahatlığıyla ifade edebilirim.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için tam anlamıyla hazır olduklarını açıkladı. İl Başkanı Fırat Görgel liderliğindeki teşkilat, yoğun bir saha çalışması yürüterek halkın taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini doğrudan dinledi ve bu bilgileri seçim strateji sürecine dahil etti. AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı, parti üyeleri, gönüllüler ve teşkilat mensuplarıyla birlikte il genelinde geniş çaplı bir saha çalışmalarını gerçekleştirdi. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla doğrudan iletişim kuran teşkilat üyeleri, halkın nabzını tuttu ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için çalıştı. İl Başkanı Fırat Görgel, yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimine hazırız. Halkımızın taleplerini ve beklentilerini en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Sahada yürüttüğümüz çalışmalarla halkımızın nabzını tuttuk ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmek için gayret gösterdik” diye konuştu.

“ÇÖZÜM ODAKLI POLİTİKALAR ÜRETME FIRSATI BULDUK”
Saha çalışmalarının, ülkenin dört bir yanında gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Görgel, “İl, İlçe ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımızı dinledik, onların sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini doğrudan öğrendik. Bu şekilde, halkımızın gerçek ihtiyaçlarını anlama ve çözüm odaklı politikalar üretme fırsatı bulduk. Ayrıca, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, gençlik ve kadın kuruluşları gibi farklı platformlarda da görüş alışverişinde bulunduk. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, geniş bir katılımı sağlamaya özen gösterdik. Bu sayede, halkımızın çeşitlilik arz eden seslerini duyarak, politikalarımızı daha kapsayıcı bir şekilde şekillendirmeye gayret ettik. Bu süreçte, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek, refah seviyesini yükseltmek ve ülkemizin kalkınmasını sağlamak için yoğun bir gayret sarf ettik. AK Parti olarak, halkımızın güvenini ve desteğini kazanmak için saha çalışmalarına büyük önem verdik ve bu çalışmalardan elde ettiğimiz bilgileri Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde etkin bir şekilde kullanmayı hedefledik” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.