DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN ERKOÇ’TAN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ

Son Güncelleme :

13 Eylül 2016 - 10:49

/ kez okundu.
BAŞKAN ERKOÇ’TAN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş il ve ilçe teşkilatları ile bayramlaştı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Milletvekilleri İlker Çitil ve İmran Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ile birlikte ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada İl Başkanı Esat Şengül ve yönetimi tarafından karşılandı.

İkinci olarak Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Kaynak ve Başkan Erkoç ile beraberindekiler, burada da İl Başkanı Süleyman Öner ve yönetimi tarafından karşılandı.

Her iki il başkanı da yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.