DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
GRAM ALTIN 2.481,97 % -0,05
ÇEYREK A. 4.058,03 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN ERKOÇ VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

01 Haziran 2017 - 6:45

/ kez okundu.
BAŞKAN ERKOÇ VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Namık Kemal Mahallesi’nde iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Namık Kemal Mahallesinde verilen 5 bin kişilik iftar yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada vatandaşlara hitap etti.

Başkan Erkoç burada yaptığı konuşmasında Büyükşehir Belediyesi olarak Kahramanmaraş’ın adeta şantiyeye döndürdüklerini ifade ederek, halka hizmet,in en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Debgici ile meclis üyeleri ve vatandaşların da katıldığı iftar yemeğinin ardından semazenler gösteri sundular.

Grup Visal’in sahne aldığı programda Başkan Erkoç, iftar sonrası mahalle sakinleriyle sohbet ederken, gençler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.