DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN ERKOÇ TRAFİK YÖNETİM MERKEZİNDE

Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 10:34

/ kez okundu.
BAŞKAN ERKOÇ TRAFİK YÖNETİM MERKEZİNDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kar yağışının devam ettiği şu saatlerde Trafik Yönetim Merkezi’ni ziyaret ederek bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Erkoç, il genelinde trafik durumu ve yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Erkoç: “Trafik Yönetim Merkezimiz, Afet ve Koordinasyon Merkezi ve diğer ilgili kurumlarla çalışmaları ortaklaşa yürütüyorlar. Şu an itibari ile ilimiz genelinde kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor ve Afet Koordinasyon Merkezimiz bünyesinde ilçe belediyelerimiz ve karayolları ile koordineli bir şekilde kar temizleme çalışmalarımız devam ediyor. İlçe yollarımız ile grup yollarımızda kapalı yolumuz bulunmamakla beraber zaman zaman buzlanmaya karşı ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyorlar.

Kış lastiği kullanmayan sürücülerimizin zincir takmadan yola çıkanların araçlarının kayması sonucu Pazarcık-Malatya Yolu Akçalı Mevkii’nde zincirleme trafik kazası var ve ekiplerimiz o bölgede yoğun bir çalışma yürütüyorlar.

Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum; Zorunlu olmadıkça kendi araçlarıyla trafiğe çıkmasınlar. Eğer çıkmak zorunda iseler kış lastiği olmayanlar mutlak surette araçlarına zincir taksınlar. Ulaşım konusunda toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri hem şehrimizde trafik yoğunluğunu azaltacak hem de olası kazalara meydan verilmemiş olacaktır. Trafik ekiplerimizin yollarda araç denetimleri devam ediyor. Yolda kalan sürücülerimiz ‘AKOM 112’ hattını arayarak yardım isteyebilirler. Şu an yollarda seyir halinde olan sürücülerimizin dikkatli olmalarını, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiğini ifade ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte koordineli bir şekilde seferber olduk ve kar temizleme ve yol açma  çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.