DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN ERKOÇ TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 10:24

/ kez okundu.
BAŞKAN ERKOÇ TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonu kuzey ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Elbistanlı hemşehrimiz Şehit Ayhan Güzel için okutulan Mevlid-i Şerif programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve eşi Derya Erkoç birlikte katıldılar.

Mevlid programının ardından Afşin’e geçen Başkan Erkoç ve beraberindekiler AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık,İlçe Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış, Afşin yönetim kurulu ve gençlik kolları yönetimi ile birlikte Fırat Kalkanı Harekatında Elbab’ta yaralanan Kahraman askerimiz Uzm. Çvş. Sebahattin Aslaner’i evinde ziyaret ederek acil şifalar dilediler.

Ayrıca Afşin ilçesinde İstanbul’da Hdp binasında yaşanan olaya müdahale esnasında şehit olan Polis Memuru Numan Şerif Datlı kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak şehadete yürüyen kahraman polisimizi dualarla yad ettiler.

Öte yandan 10 Aralık’ta İstanbul’da hain terör saldırısında yaralanan polisimiz Yunus Açıkgöz’ü Afşin ilçesinde ki evinde ziyaret ederek acil şifalar dileyen Başkan Erkoç ve beraberindekiler, El-bab’ta yaralanan Kahraman Askerimiz Uzm.Er Hakan Demir’i Afşin Devlet Hastanesinde ziyaret ederek Allah’tan acil şifalar dilediler. Başkan Erkoç aynı zamanda Afşin Devlet Hastanesi’nde yatan diğer hastaları da tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son olarak Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Göksun ilçemizde Büyükkızılcık Mahallesi’ndeki evinde  El-Bab’da şehit olan Uzm. Çvş.Mehmet Kökkaya kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Erkoç : “Rabbimiz aziz vatanımız için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimize yardımıyla muamele buyursun. Kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyoruz” temennisinde bulundu.

Başkan Erkoç tazişye ziyaretinin ardından Büyükkızılcık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kocabaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Erkoç daha sonra Büyükkızılcık Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hasbihal etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.