DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN BOZDAĞ’DAN; EĞİTİME DESTEĞE DEVAM

Son Güncelleme :

02 Mart 2017 - 7:07

/ kez okundu.
BAŞKAN BOZDAĞ’DAN; EĞİTİME DESTEĞE DEVAM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi’nin sponsorluğun da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen TEOG ve YGS-LYS deneme sınavı yapıldı.

Eğitime-Öğretime verdiği destekle sıkca adından söz ettiren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, yaklaşık iki ay önce ilçe genelinde mahallelerde olmak üzere Ortaöğretim ve İlköğretim öğrencilerine bere ve atkı dağatarak Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirmişti.

Pazarcık ilçesinde tekrardan bir ilki gerçekleştiren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Atılgan ile birlikte öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, deneme sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

“GENÇLERİN EĞİTİMİNE KATKI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulununan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; Pazarcık Belediyesi olarak gençlere yönelik hizmetlerin süreceğini belirterek  ‘Herşey Gelecek Nesillerimiz için’ diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Belediyemizin sponsorluğunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde mahallelerimizde olmak üzere ilçe genelinde Ortaöğretim ve Lise düzeyinde ki okullarımızda, şuan aynı anda deneme sınavı yapılıyor. Hem TEOG sınavına girecek olan Ortaöğretim öğrencilerimiz hem de YGS-LYS sınavına girecek olan Liseli öğrencilerimiz için kendilerini denemeleri için Pazarcık Belediyesi olarak böyle bir proje gerçekleştirmeye kararı verdik. Bizim amacımız burada, öğrencilerimizin bir nebze de olsa uygulamaya yönelik girdiği sınavlarda destek olmaktır. Bu projeyi ilerleyen zamanlarda daha da genişletmek hedefindeyiz. Önümüzdeki eğitim sezonunda bu tür sınavların sayısını daha da arttırmak suretiyle eğitime-öğretime katkı ve desteğe devam edeceğiz” dedi.

Pazarcık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Atılgan ise; “ Pazarcık Belediye Başkanımızın eğitime-öğretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum, Belediyemiz sponsorluğunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlenen, TEOG ve YGS-LYS deneme sınav öncesi okullara giderek deneme sınavına girecek olan öğrencilerimize Belediye Başkanımız ile birlikte başarılar diledik. Bu deneme sınavı öğrencilerimiz için çok anlamı bir proje oldu. TEOG ve YGS-LYS sınavına girecek olan öğrencilerimiz için ilk deneme olarak, sınav motivasyonu verdi. Ben tekrardan Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a eğitem-öğretime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.