DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞKAN BOZDAĞ, YENİ TAZİYE EVİNİN TEMELİNİ ATTI

Son Güncelleme :

03 Haziran 2017 - 14:22

/ kez okundu.
BAŞKAN BOZDAĞ, YENİ TAZİYE EVİNİN TEMELİNİ ATTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi tarafından Yukarı mülk Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar ile gerçekleştirdiği Temel atma töreninde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, “Belediye Meclis Üyelerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte bugün Yukarı Mülk mahallemizin Taziye Evi temelini atmış bulunmaktayız. İlçe genelimizde ve mahallelerimizde taziye evi hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Ben şimdiden Pazarcık Belediyesi olarak mahallemize kazandıracağımız taziye evi, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Taziye evi taleplerini Başkan Bozdağ’a ilettikten sonra, kısa sürede sonuç aldıklarını belirten Yukarı mülk mahalle sakinleri yapılan bu hizmetten dolayı Başkan Bozdağ’a teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.