DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Basın Yayının mutlu günü

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2015 - 6:33

/ kez okundu.
Basın Yayının mutlu günü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Dulkadiroğlu Belediyesi Basın Yayın’da görevli Sefa Ekmekçi, Şükran, İlhan çiftinin güzel kızı Hilal Çelik ile dünya evine girdi.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Dulkadiroğlu Belediyesinde Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli yapan, Sefa Ekmekçi ile Babasına ait aile şirketinde çalışan yapan, Hilal Çelik, Kahramanmaraş’ın en modern düğün salonu olma özelliğini taşıyan Liva Düğün Salonunda dünyaevine girdiler.

Sefa ve Hilal çiftinin düğün merasimine Ak Parti Gençlik Kolları yoğun ilgi gösterirken, çiftin nikâhını Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay kıydı. Nikâh şahitleri ise Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Ak Parti Milletvekili Adayı M. Uğur Dilipak, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Fırat Görgel oldular.

Sefa & Hilal Ekmekçi çiftinin muhteşem düğününde Ak Parti camiasının yanı sıra, Dulkadiroğlu Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler bölümünde çalışan mesai arkadaşları Ekmekçi’yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

NST_6996 NST_7024

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.