DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK SİZİN SEÇİMİNİZE GÜVENİYORUZ

Son Güncelleme :

17 Mart 2017 - 5:55

/ kez okundu.
BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK SİZİN SEÇİMİNİZE GÜVENİYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

BAŞBAKAN Yardımcısı Veysi Kaynak, Suriye’de yaşananlar ile 15 Temmuz hain darbe girişiminin bir ülkede istikrarın ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini belirterek, “Yani bizim istikrarımızın zayıflaması, Allah saklasın bu bölgede böyle zor zamanlarla karşılaşmamız demektir” dedi.

Veysi Kaynak, memleketi Kahramanmaraş’taki temasları kapsamında Dulkadiroğlu Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Kaynak’ın geleceğini duyan çiftçilerin yoğun ilgisi göstermesi ve salonun da dar olması nedeniyle toplantı sokakta yapıldı. Sokağa getirilen ‘Evet’ aracına çıkarak çiftçilere hitap eden Veysi Kaynak, AK Partiiktidarında tarım alanında yapılan reformları anlattı.

‘SİZİN SEÇİMİNİZE GÜVENİYORUZ’

Tarımın ülke için çok önemli olduğunu o nedenle de gelişmesi adına ciddi adımlar atıldığını kaydeden Kaynak, çiftçilerin de kendileri için önemli olduğunu söyledi. Herhangi bir şeyin yerinin başka bir yerden ya da ithal edilerek doldurulabileceğini ancak çiftçilerin yerine asla başka bir şey bulanamayacağını kaydeden Kaynak, şunları söyledi:

“Bizim iki vazgeçilemez dinamiğimiz var. Bir tanesi askerimiz. İçindeki hain unsurlardan temizlendikten sonra ne kadar kahraman bir ordu olduğunu Suriye’de ortaya koydu. İkinci dinamiğimiz de çiftçimiz. Askerimiz sınırımızın, çiftçimiz de topraklarımızın sahibi. Biz sizin seçiminize güveniyoruz. Milletimizin geleceği için atacağınız adımlara güveniyoruz. Niye? Çok sağduyulu ve feraset sahibi bir milletimiz var. Ama o milletimizin iradesinin başkaları tarafından başka mecralara götürülmesine karşı çıkıyoruz. Milletimiz, kendini yönetecekleri doğrudan seçsin, arada başkaları olmasın. Milletin seçtiği Başbakan yerine 3-4 sene içerisinde 3-4 tane başka Başbakanlar görmesin. ve milletimiz kendi temsilcileriyle bir meclis oluştursun o milletvekilleri de milletimiz adına o hükümeti denetleyip kanun yapsın. Getirdiğimiz sistemin özeti budur.”

‘MİLLETİMİZİN YAPTIĞININ KIYMETİNİ BİLİYORUZ’

16 Nisan’da halkın oyuna sunulacak olan anayasa değişikliği oylamasının da bu açıdan çok önemli olduğunu ifade eden Veysi Kaynak şöyle devam etti:

“Bizim istikrarı sürdürmemiz lazım. İstikrarlı bir devlet ve hükümet olmadığı taktirde başımıza neler geleceğini şurada 100 kilometre güneyde görüyoruz. Bakın ‘Halep’ diye bir şehir yok, ‘Suriye’ diye bir devlet yok. Yani bizim istikrarımızın zayıflaması demek Allah saklasın bu bölgede böyle zor zamanlarla karşılaşmamız demektir. 15 Temmuz’da zor bir zamanda karşılaştık, milletimizin tankını, uçağını milletimizin kendisine döndüren bir kısım hainler, haşhaşilere karşı milletimiz dimdik durdu. Ama biz sistemiz düzeltmezsek, iki de bir duvara toslarsak millet bize ne diyecek? ‘İşim gücüm seni sıkıntıdan kurtarmak mı, seni çukurdan çıkarmak mı?’ O yüzden 15 Temmuz’da milletimizin yaptığının kıymetini biliyoruz ve milletimiz böyle tehlikelerle karşı karşıya gelmesin.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.