DOLAR 32,6031 % 0.39
EURO 34,8266 % 0.25
GRAM ALTIN 2.491,69 % 0,29
ÇEYREK A. 4.073,91 % 0,29
BITCOIN 2.133.876 4.148
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Baro Başkanı ve Üyeleri Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

27 Ekim 2015 - 7:54

/ kez okundu.
Baro Başkanı ve Üyeleri Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı, baro üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Baro Başkanı Av Vahit Bağcı’ya, Baro Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Arık, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özkan Muslu ve Av Akif Bozdoğan eşlik ederken, Rektör Deveci heyetle bir süre görüştü. Sıcak bir atmosferde geçen görüşmede Baro Başkanı ve Üyeleri Rektör Deveci’ ye görevinde başarılar dilediler ve baro olarak yapacakları bir şey olduğunda yardıma hazır olduklarını belirttiler.

Rektör Deveci “Gerek baromuzun gerekse Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin Üniversitemizin daha hızlı gelişmesi için Kayseri ’de Erciyes Üniversitesinin yapımında nasıl Kayserililer Üniversitelerine sahip çıktı ise Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin de Üniversitemizin eksikliklerinin biran önce tamamlanması için desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Baro Başkanı Av. Vahit Bağcı tarafından Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci’ ye tarihi Dedeoğlu Konağı tablosu takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.