DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.097.313 -1.531
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Bakan Ünal`a Anlamlı Hediye

Son Güncelleme :

28 Aralık 2015 - 10:37

/ kez okundu.
Bakan Ünal`a Anlamlı Hediye
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler öğrencisi, Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim ve Kültür ve Dayanışma Derneğinin Eş Başkanı, Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Öğrenci Temsilcisi, Türk Kızılayı Kahramanmaraş Gençlik Kolları Şube Başkanı, İNDEX Derneği Kahramanmaraş temsilcisi ve Zengin Azerbaycan Uğrunda Mücadele Sosyal Birliğinin Türkiye temsilcisi Tural Şahbazlı Kültür ve Türizm Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal`la görüşerek Azerbaycan bayrağı hediye etti.

Kahramanmaraş’a gelerek Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısına katılarak bir dizi ziyaretlerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal`la görüşen Şahbazlı basına yaptığı kısa açıklamada: “Grup Başkanvekilliği döneminde sayın Mahir Ünal ile öğrencilerimizle bir kaç kere görüşmüştük. Bakan olduktan sonra kendileriyle ilk görüşmemiz idi. Ülkemizi, Üniversitemizdeki Azerbaycan’lı öğrencilerimizi, Kahramanmaraş’da ikamet eden vatandaşlarımızı temsilen kendilerine Şeref, Şan ve Bağımsızlık sembolümüz, Şehitlerimizin Al kanıyle yoğrulan Şanlı bayrağımızı ve Azerbaycan Milletvekilimiz sayın Ganire Paşayeva`nın “Karabağ Hikayeleri” ve “Aşk Başka” kitaplarını hediye ettik. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz”-dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.