Bakan Göktaş’tan Büyükşehir’e Ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehir genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ağırladı. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Bakan Göktaş’tan Büyükşehir’e Ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehir genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı makamında ağırladı. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette Başkan Güngör, Bakan Göktaş ve beraberindeki heyete; Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli ve yaşlılara yönelik hayata geçirilen projeler, depremzedelere sağlanan sosyal yardımlar, YADES projeleri, kadın ve aile hizmetleri ve deprem sonrası psiko-sosyal destek çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardı.

Şehrimiz İçin Gayret Göstermeye Sürdürüyoruz

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “Bir dizi ziyarette bulunmak ve deprem sonrası alanındaki çalışmaları yerinde tespit etmek üzere şehrimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımız misafirimiz oldular. Sayın bakanımıza ve misafirlerimize bakanlık alanındaki çalışmalarımızla ilgili bilgiler aktardık. Bakanlıklarımız, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyonla şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gayret göstermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Kilis’e Kahramanmaraşlı Vali Dokunuşu!
Kilis’e Kahramanmaraşlı Vali Dokunuşu!
MHP’li Karakoç: “Dijital Tehdit Çocuklarımızı Kuşatıyor”
MHP’li Karakoç: “Dijital Tehdit Çocuklarımızı Kuşatıyor”
Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor sahasında 2-0 kazandı
Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor sahasında 2-0 kazandı
Rektör Okumuş, Yeşil Kampüs Festivalinde Stantları İnceledi
Rektör Okumuş, Yeşil Kampüs Festivalinde Stantları İnceledi
Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi Minik Misafirlerine Kavuşmak İçin Gün Sayıyor
Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi Minik Misafirlerine Kavuşmak İçin Gün Sayıyor
MİLLETVEKİLİ KARAKOÇ, SAHADAN BAKANLIKLARA UZANAN YOĞUN TEMAS TRAFİĞİ YÜRÜTTÜ
MİLLETVEKİLİ KARAKOÇ, SAHADAN BAKANLIKLARA UZANAN YOĞUN TEMAS TRAFİĞİ YÜRÜTTÜ
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber