DOLAR 32,5163 % -0.1
EURO 34,7959 % -0.22
GRAM ALTIN 2.440,50 % 0,43
ÇEYREK A. 3.990,22 % 0,43
BITCOIN 65.160,01 -2.487
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

BAKAN EROĞLU’NDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Son Güncelleme :

13 Kasım 2016 - 16:02

/ kez okundu.
BAKAN EROĞLU’NDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu toplu açılış ve ziyaretler için geldiği Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesine gelişinde Bakan Eroğlu’nu Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri karşıladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Bakan Eroğlu’na Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri anlatarak, projeler hakkında bilgiler verdi.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerinin de katıldığı ziyarette Bakan Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç, Bakan Eroğlu’na üzerinde ‘Prof. Dr. Veysel Eroğlu T.C. Orman ve Su İşleri Bakanı’ yazılı Maraş işi ceviz oyma cemakan hediye ederek teşekkür etti.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.