DOLAR 32,5895 % 0.35
EURO 34,8642 % 0.35
GRAM ALTIN 2.495,67 % 0,45
ÇEYREK A. 4.080,41 % 0,45
BITCOIN 2.136.176 3.917
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ATLI: İYİ PARTİ TEŞKİLATI BENİM ÇOCUĞUM GİBİ!

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2018 - 14:12

/ kez okundu.
ATLI: İYİ PARTİ TEŞKİLATI BENİM ÇOCUĞUM GİBİ!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İYİ Parti’nin Kahramanmaraş’ta Kurucu İl Başkanlığını üstlendikten sonra hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan ve 24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine hazırlayan Opr. Dr. Faruk Atlı, “Kahramanmaraş İYİ Parti teşkilatı benim çocuğum gibi. O çocuk yuvasından uçuncaya kadar ben elimden geldiği kadar koruyup kollamaya çalışacağım” ifadelerine yer verdi.

Var gücüyle teşkilatını koruyup kollayacağını ifade eden İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Faruk Atlı, “Kahramanmaraş İYİ Parti teşkilatı benim çocuğum gibi. O çocuk yuvasından uçuncaya kadar ben elimden geldiği kadar koruyup kollamaya çalışacağım. Sayın İl başkanımızın böyle bir yardıma ihtiyacı yok biliyorum, ama bizim de elimizden geldiğince ona da yardımcı olmaya çalışmamız lazım. Tabi şimdi aday adayıyız teşkilatların işlerine karışmak çok doğru olmaz. Sadece bizden yardım talep edildiği takdirde yardım çalışmamız olabilir. Ben daha önce de siyaset tecrübesi olan iki defa seçimde milletvekili adayı olmuş, aday olmadığım seçimlerde de seçim komitesinde ya da gönüllü olarak seçimde çalışmış bir insan olmanın itibarı ile seçim tecrübesine sahip biriyim, dolayısıyla elimizden geldiğince teşkilâttaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

“TEŞKİLATIMIN EMRİNDEYİM!”

Her zaman teşkilatıyla beraber hareket edeceğini ve teşkilatı ne emir buyurursa onu yerine getireceğini belirten Atlı, şöyle konuştu: “Onlarla beraber çalışmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Kahramanmaraş’ta eğer bütün adaylar koordineli bir şekilde çalışırsak çok ciddi hatta hiç kimsenin ummadığı kadar ciddi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Zaten Cumhurbaşkanını konuşmuyorum bile! Ben cumhurbaşkanının son 45-50 günü kaldığını düşünüyorum. Yani 24 Hazirandan sonra artık Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olmayacak. Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Meral Akşener olacak inşallah. İlk turda belki bunu yapamayacağız; ama ikinci turda mutlaka Meral Hanımı seçtireceğiz. Zaten aklın yolu da birdir. Biz ortada yokken bütün çabalarına rağmen karşılarında rakip yokken bile ancak yüzde 51 alan Sayın Cumhurbaşkanının biz ortaya çıktıktan sonra bu oranı yakalama şansı bana göre sıfır. Hatta sıfırın çok çok altında! O nedenle Sayın Cumhurbaşkanın, cumhurbaşkanlığı sona ermiştir artık. Çok yoruldu zaten. Kendilerinin de ifade ettiği gibi etrafındaki birçok kişi ile birlikte metal yorgunluğu oldu. Kendisinin dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.