DOLAR 32,4470 % -0.13
EURO 34,7840 % -0.56
GRAM ALTIN 2.446,55 % 0,42
ÇEYREK A. 4.000,11 % 0,42
BITCOIN 64.436,02 1.683
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ATA İTTİFAKI KAHRAMANMARAŞ HEYETİNDEN KUZEY ÇIKARTMASI

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2023 - 20:59

/ kez okundu.
ATA İTTİFAKI KAHRAMANMARAŞ HEYETİNDEN KUZEY ÇIKARTMASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ATA İttifakı Kahramanmaraş heyeti, Zafer Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Liderliğinde Elbistan ve Afşin ilçelerine ziyaret gerçekleştirildi.

Zafer Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Osman Doğan BASTIRMACI, Yüksel BAĞCIOĞLU, Ufuk DOĞAN, Yunus Emre KURT, İl Başkanı, İlçe Başkanları ve partililer katılım sağladı. Elbistan sebze pazar yeriyle başlayan program, Kayseri çarşısıyla devam etti. Vatandaşlara ve ilçe esnaflarına geçmiş olsun dilekleriyle birlikte Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit ÖZDAĞ’ın ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan OĞAN’ın selamları ve taziye dilekleri iletildi.

“BU ÜLKENİN TEMİNATI VE SİGORTASI ZAFER PARTİSİ’DİR”
Ziyarette ilk değerlendirmeyi yapan BASTIRMACI, Elbistan ve Afşin halkının ATA İttifakına çok büyük bir ilgisi olduğunu dile getirdi. 6 Şubat’ta yaşanan afet sonrası şehrimizde ve ülkemizde siyaset yapmanın zamanı olmadığını belirterek; “Ülkemizin refahı için seçim takvimine uymamız gerek. Vatandaşlarımız mutlaka oy kullanmalı ve sandıklara sahip çıkmalıdır.” Yaşanan felakette koordinasyon eksikliğine vurgu yapan BASTIRMACI, halkın adeta kendilerini kucakladığını ve büyük bir moral sağladığını dile getirdi. “Bu şekilde karşılanmaktan oldukça memnun kaldım. Vatandaşın mevcut siyasetçilere kızgın olduğunu ve değişim istedikleri ortada. Bu halkın, Zafer Partisi Milletvekili Adaylarına desteğini esirgemeyeceğine gönülden inanıyorum. Bu ülkenin teminatı ve sigortası Zafer Partisi’dir. Şehrimizdeki siyasete küstürülmüş ve kızdırılmış olanları koltuk sevdası olmadan ülkemize hizmet aşkıyla dolu olan teşkilatlarını yapılandıran Zafer Partisi çatısı altına davet ediyorum. Gelin hep beraber birlik olalım ve bilim ışığında Zafer Partisi meşalesini yakalım”. dedi.


“VERİN FERMANI BİZE; BİZ SİZE HİZMET ETMEK İÇİN CANDAN DA YARDAN DA GEÇERİZ”
Bastırmacı sözlerine şöyle devam etti; “14 Mayıs, gerek ilçemiz gerekse de ülkemiz açısından bir kader seçimi olacaktır. ATA İttifakı ve bileşen partileri olarak donanımlı kadrolara sahibiz. İlk kadın ve engelli Cumhurbaşkanı yardımcısı adayımızı bizler açıkladık. Türkiye’nin ihtiyaçlarından doğan bir ittifakın adıdır. ATA İttifakı, sıradan bir kavram değil; Cumhuriyetimizin geleceğini tayin edecek hamlenin adıdır. Refahın adıdır, huzurun adıdır, Atatürk çizgisindeki duruşun adıdır. ATA İttifakı, ülkemizin içinde bulunduğu yandaşlara peşkeş çekerek hainlerin karşısında duranların adıdır. Bu güç birliğine destek vermek ve Atatürk çizgisinde ilerleyen Türk Milliyetçilerinin yanında olmak ve sağlam duruşu göstermek gereklidir. Bu coğrafyada gözü olan, bu ülkede gözü olan fesatlara sözümdür. Ülkemizin bir karış toprağını sizlere yâr etmeyeceğiz. Bu düzensiz çarkın elbet bozulacağını ve birliğin, beraberliğin, dirliğin kazandığı ATA İttifakı ‘nın geleceğine inananların adıdır. Zafer Partisi olarak ülkemiz nerede dara, zora girse biz hesap kitap yapmadan hiçbir pazarlığın adını dahi anmadan ülkücü hareketin edebi, adabı, inancı ve anlayışı olarak oradayız. Yerel seçimlerde ruhsatı sizler vereceksiniz. Demokrasinin gereği budur. Verin fermanı bize; biz size hizmet etmek için candan da yardan da geçeriz. İnşallah bu seçimler ATA İttifakı’nın zaferi ile sonuçlanacak. Bu inançla Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ’ın ve Dr. Sinan OĞAN’ın yanındayız. Onların birikim ve donanımıyla güzel günlere erişeceğimize inanıyoruz. Vatandaşımız, bu benim vekilim demeli. Gittiği zaman kapılar açık olmalı ve hizmeti alabilmeli. Vatandaşın tüm sorunları ile kendi sorunu gibi ilgilenmeli. Biz, hep beraber bu şehri ayağa kaldırmak gibi bir misyon taşıyoruz. Burada olduğunuz, bize güç kattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.