DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Arıkan’dan sağlık çalışanlarına kutlama

Son Güncelleme :

13 Mart 2015 - 12:37

/ kez okundu.
Arıkan’dan sağlık çalışanlarına kutlama
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan 14 Mart tıp bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan mesajında çalışma ortamları mükemmel hale getirilen hekimlerin vatandaşlara da aynı kalitede sağlık hizmeti verdiğini söyledi.

Ak Parti hükümetinin iktidarı döneminde sağlıkta büyük bir dönüşüm olduğunu ve Kahramanmaraş’ta da bunun hissedildiğini belirten Arıkan; “düne kadar muayene kuyruklarında, ilaç kuyruklarında sabahlayanlara şahit olmuştuk. Çok şükür hükümetimiz son 12 yılda sağlık alanında büyük bir sıçrama gerçekleştirdi. Şehir hastaneleri, kampus hastaneleri gibi illerimize hastaneler kazandırıldı.

Bu yatırımlar hekimlerimizin daha iyi ortamlarda hizmet vermesini hemşerilerimizin de daha iyi ortamda hizmet almasını sağladı” dedi

 

Sağlık hizmetinin sunulmasında ana unsurun hekim ve yardımcı sağlık personeli olduğunu dile getiren Arıkan “Bu hizmeti sunan başta hekim arkadaşlar olmak üzere, diğer sağlık personeli kardeşlerimizi bu güne sığdırmak bence haksızlık olur. Onların özverili ve fedakârca halkımızın en zor anında şefkat ve merhamet timsali olduklarını unutmamak lazımdır. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramının kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.” Şeklinde konuştu.

Arıkan; “14 Mart tıp Bayramında sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önceki günkü konuşmasında müjdeler verdi. Bu anlamda acil nöbetlerine yüzde 50 gibi bir artış sağlandığını müjdeledi. Ben inanıyorum ki; hükümetimizin sağlık çalışanlarına katkıları tüm hızıyla devam edecek” dedi

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.