DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Arifoğlu; “Aras’ın Başarılarını Takip Ediyoruz

Son Güncelleme :

16 Mart 2015 - 8:58

/ kez okundu.
Arifoğlu; “Aras’ın Başarılarını Takip Ediyoruz
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Aras, Sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Bahtiyar Murat Aras seçim çalışması kapsamında hizmet-iş sendikası şube Başkanı Ömer Çınar’ı ve öz sağlık-iş sendikası il Başkanı Murat Arifoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Aras, bir insandan borç para alabilirsiniz ama o insandan kolay kolay oy alamazsınız dedi.

Sorunlarınızı çok iyi biliyorum

Sağlık çalışanlarının problemlerini çok iyi bildiğini belirten Aras konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türk devlet hayatında çok önemli bir zaferin 100.yıl dönümüne yaklaşmış bulunuyoruz. Çanakkale şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tabi bu insanların emanetine sahip olmak bizim birinci derecede önceliğimizdir. Milletvekili dediğin insan insanın bağrından çıkmalıdır. Milletvekili dediğin insan insanlar arasında ayrım yapmamalıdır. Milletvekili dediğiniz insan zengin, fakir, köylü, kentli, alevi, Sünni, Türk, Kürt ayrımı yapmamalıdır. Milletvekili dediğiniz insan şehrinizi köy köy, bucak bucak her tarafını bilmeli. Milletvekili dediğiniz insan kendisini geliştirmesini gerekir. Milletvekili dediğiniz insan’a Türkiye’nin genel problemlerini Maraş’ın problemlerini çok iyi çalışmış 20-25 yıl kendini bu konuda eğitmiş olması gerekir. İşte ben bunları 20-25 yıllık siyasi hayatımda yaptığımı düşünmesem burada gelip sizi temsil etmek için sizin gönlünüze sizin iradenize teslim olmam. Sizden bu desteği istemem. Siz değerli dostların problemlerini baştan beri çok iyi biliyorum. Özlük hakkında problemlerinizi biliyorum. Ayın 15’i geldiği zaman maaşınızı alamadığınızı biliyorum. Çünkü sıkıntılarınızı baştan beri yaşadım. Kimse gel de bana şuraya otur demedi. Dişim ile tırnağım ile kazıyarak bugünlere geldim. Ben onun için sizin verdiğiniz mücadeleyi sizin haklarınızın neler olduğunu sizin haklarınızın nasıl isteneceğini çok iyi biliyorum.” Diye kaydetti.

Aras’a Güveniyoruz

Öz sağlık-iş sendikası il Başkanı Murat Arifoğlu ise; “Murat bey’in çıkmış olduğu milletvekilliği yolculuğunda kendisine başarılar diliyorum. Bütün hastanede çalışan arkadaşlarımıza hak-iş’e bağlı diğer il başkanlarımızla birlikte buradayız. Misafirimizi ağırlıyoruz kendisini gayet yakinen tanıyoruz. Yıllardır şehrimizde siyasetle uğraşmaktadır ve başarılarını da sürekli izlemekteyiz. Taşeron sorunu çözüm bekleyen bir konu. Bizlerde bu konu için Murat beyden destek bekliyoruz.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.