DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Aras’tan Belediye Başkanlarına Ziyaret

Son Güncelleme :

25 Şubat 2015 - 8:49

/ kez okundu.
Aras’tan Belediye Başkanlarına Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı olmak için yola çıkan Murat Aras, ziyaretlerine devam ediyor.

 

Siyasette ekip ruhu çok önemli

 

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Murat Aras, Kahramanmaraş büyükşehir belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ve Oniki şubat belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i makamında ziyaret etti.

Samimi ortamda gerçekleşen Ziyaretlerde Aras, ekip ruhunun önemine değindi.

Aras, siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Sayın oniki şubat Belediye Başkanımız Hanefi bey, Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen önemli projelerde yer aldı. Siyasetteki bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istiyoruz. Bizler üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapacağız.  Sayın büyükşehir belediye Başkanımız Fatih beyin ise, AK parti il ve ilçe yönetimindeki başarılarını biliyoruz. Fatih bey Siyasette geç yaşına rağmen etkili ve bilgili işini güvenle yapıyor ve yaptırıyor. Türkiye’miz gerçekten son zamanlarda önemli adımlar atmıştır. Bizim aşkımız, derdimiz, davamız bu devlete bu güzel insanlara hizmet etmektir.  Biz teşkilatın taban basamağında en yüksek mertebesine kadar birçok tecrübeyi çalışarak, çabalayarak teşkilatın, köylünün seçmenin ne demek olduğunu bilerek öğrenerek bu günlere geldik. Aşkla şevkle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’nin bu problemlerden etkilenmemesi için ekonomik olarak güçlenmesi lazım. Bir insan hiç bir zaman fanatik olarak siyaset yapmamalıdır.  Fanatik siyaseti bizim insanımıza yakışmaz.  Eğer biz daha güçlü bir Türkiye bölgesinde güçlü olan bir Türkiye olmasını istiyorsak çok iyi çalışmalıyız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları sadece güçlü Türkiye bozabilir.” Dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise Murat Aras’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilediler.

 

1 2 3 4 5

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.