USD49,17EUR55,10ALTIN6.633,03Istanbul19° Açık9:15İMSAK'AKALAN SÜRE
Genel

Aras, Cesur FM’ ye Konuk Oldu

Aras; “ Kahramanmaraş sanayi’de bir yıldız gibi parladı” Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Bahtiyar Murat Aras Kahramanmaraş’ta 96.6 frekansıyla yayın yapan kentin A kalitesi cesur FM’ ye konuk oldu….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Aras, Cesur FM’ ye Konuk Oldu

Aras; “ Kahramanmaraş sanayi’de bir yıldız gibi parladı”

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Bahtiyar Murat Aras Kahramanmaraş’ta 96.6 frekansıyla yayın yapan kentin A kalitesi cesur FM’ ye konuk oldu.

Aras, Burada Anadolu bakış gazetesi ve ekonomim gazetesi yayın yönetmeni fatih Alper Gültepe’nin ve Cesur FM genel yayın yönetmeni Serkan Ercüment kuzu’nun sorularını yanıtladı.

 

Konuşmasına tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale savaşında şehit olmuş vatan evlatlarını hepsini rahmetle anarak başlayan ezc. Aras; “ Türkiye’de ciddi bir kalkınma hamlesi başladı ve Türkiye çok ileri gitti. Yatırımların en büyük payını da şehrimiz aldı.”Dedi.

Yatırımların en büyük payını da şehrimiz aldı

25 yıldır aktif siyasetin içerisinde olduğunu belirten Aras konuşmasını şöyle sürdürdü; “Şehrimizdeki köyleri kasabaları karış karış gezdim. Biz yuvamıza hizmet etmek istiyoruz ve bu anlayışımıza 21 yaşında sahiptik bugünde aynı anlayışı devam ettiriyoruz. Tabi siyasette bu tür olaylarla karşılaşılabiliyor ama siyasette gerçekçilik sözünün arkasında durma ve sözünü yerine getirmek çok erdem ve vasıftır. Tabi siyaset artık öyle bir noktaya geldi ki başlı başına bir ilim haline geldi.  Bir insanın tek başına hiç bir şeyi başarabilme şansı yoktur. Siyaset ekip işidir bu siyasetteki ekip işte bugün ak parti teşkilatındaki alt kadroların bunların hep beraber biz enerji yaratılarak yürütülecek bir şeydir. Bizim hep başımıza bir milletvekili olarak Kahramanmaraş’ın bütün sorunlarını çözeriz. Siyaset iki ayaklıdır. Ülkenin genel problemleri ve Türkiye’nin genel problemlerinin gündemde olan Türkiye politikası bide Kahramanmaraş yerele ait Kahramanmaraş’ın problemlerine ait yerel bir politika vardır. Türkiye çok kritik süreçleri atlatıp gelmiş bir ülke. Türkiye de benzin kuyruklarını, yağ kuyruklarını bunlar tabi bugünkü yeni nesil gençlerimizin bilme imkânı yoktur. Biz o günlerin hepsini yaşadık ve 1983 de rahmetli Özal’dan sonra biliyorsunuz Türkiye’de ciddi bir kalkınma hamlesi başladı ve Türkiye çok ileri gitti. Yatırımların en büyük payını da şehrimiz aldı. Kahramanmaraş sanayi’de bir yıldız gibi parladı.” Diye kaydetti.

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber