DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AQUA PARK ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2017 - 6:54

/ kez okundu.
AQUA PARK ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Eski milli pehlivanlardan olan Mavi Su Aqua Park İşletmecisi Emin Köşoğlu, sıcak yaz ayında havuzlarını şehit ailelerine seferber ederek örnek bir uygulama başlattı.

Şehit ailelerine ücretsiz havuz hizmetini yaklaşık 10 gün önce başlattıklarını belirten İşletmeci Emin Köşoğlu, sezon sonuna kadar şehit yakınlarını ücretsiz ağırlayacağını kaydetti. Köşoğlu, şöyle konuştu: “Bu kampanya 10 gün önce başladı. Sezon sonuna kadar şehit ailelerine bir nebze de olsun istiyoruz. Şehit ailelerimizden, yakınlarından ücret almıyoruz. Bunun için ailelerimizin, şehit yakını olduğunu gösteren bir belge ibraz etmeleri yeterli. Biz bunun için kontenjan sınırlaması da yapmıyoruz. Aynı aileden 5 kişi de gelebilir 15 kişi de gelebilir. Kadın erkek ve çocuk olmak üzere havuzlarımız saat 11.00 ile 20.00 arasında. Sezon sonuna kadar şehit yakınlarını gece gündüz demeden havuzlarımıza bekliyoruz.” Son zamanlarda sıcaklardan bunalan vatandaşlarımızın serinlemek için sulama kanalı, baraj ve göletlere girerek yaşamlarını yitiren çocuklara değinen Köşoğlu, şehit yakınlarının çocuklarını bu tür güvensiz ve yüzme için uygun olmayan alanlardan uzak tutmak için Mavi Su Aqua Park’ göndermelerini istedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.