DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Anne Baba Duası Her Şeyin Üzerindedir

Son Güncelleme :

03 Ekim 2019 - 16:04

/ kez okundu.
Anne Baba Duası Her Şeyin Üzerindedir
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Arslanbey Mesire alanında düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Güngör, “Anne, baba duası her şeyin üzerindedir. Hürmet etmeyen, hürmet görmez. Büyüklerimizin sadece bir gün değil 365 gün hatırlanmasını diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dünya Yaşlılar Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Arslanbey Mesire Alanı’nda düzenlenen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Güngör, günün anısına hediye takdim etti.

Güngör Tek Tek İlgilendi

Başkan Güngör, “Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımız bünyesinde bugün bir etkinlik düzenledik. Anne, baba duası her şeyin üzerindedir. Hürmet etmeyen, hürmet görmez. Büyüklerimizin sadece bir gün değil 365 gün hatırlanmasını diliyorum. Gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçen çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.