DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Altunok, Türkoğlu’nda Çalışmaları İnceledi

Son Güncelleme :

19 Ağustos 2016 - 12:25

/ kez okundu.
Altunok, Türkoğlu’nda Çalışmaları İnceledi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) Genel Müdürü Mustafa Altunok, Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kuraklık Had Safhada; Önlem Almamız Gerekiyor

2016 yılının kurak geçmesi nedeniyle yer altı ve yerüstü su kaynaklarında düşüşler baş gösterdi. Kuraklığın etkilerini minimize etmek adına kurum olarak yoğun bir çalışmanın içine girdiklerini belirten KASKİ Genel Müdürü Altunok, şunları söyledi: ‘’Bu yıl yağışlar ilimiz genelinde oldukça düşük seviyelerde seyretti. Bu durum yer altı ve yer üstü kaynaklarını olumsuz etkilemiş durumda. Su seviyelerinde düşüşler, hatta kurumalar söz konusu. Bizler, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç önderliğinde vatandaşlarımıza kaliteli ve kesintisiz içme suyu vermenin gayreti içindeyiz. Bu amaçla yeni sondaj kuyuları açarak ilave kaynak çalışmaları yapmaktayız. Kaptaj, depo ve isale hatları ile birlikte yeni içmesuyu şebekeleri tesis ediyoruz. Aynı zamanda kayıp ve kaçağı önlemek adına da gerekli önlemleri almaktayız.

Saniyede 50 Litrelik İçme Suyu Takviyesi Yapıldı

Türkoğlu ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde inceleme fırsatımız oldu. İlçe merkezimizde su sıkıntısını tamamen çözmek amacıyla kaynak artırma için sondaj kuyuları ile birlikte üç kilometrelik hat çekerek şebekeye saniyede 50 litrelik ilave içme suyu verdik ve böylece içme suyu sıkıntısını çözmüş bulunmaktayız. “ dedi.

Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

Türkoğlu İlçesi merkez mahalleleri olan Gaziler, Cumhuriyet, Fatihler, Gazi Osman Paşa ve İstasyon Mahalleri Muhtarları ile bir araya gelen Altunok, muhtarlara Türkoğlu’nda yapılana çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarların taleplerini dinleyerek suyun tasarruflu ve bilinçli kullanılması, kaçak su kullanılmaması konusunda vatandaşların bilinçlendirmelerini istedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.