DOLAR 32,5254 % -0.06
EURO 34,9835 % 0.39
GRAM ALTIN 2.433,58 % 0,43
ÇEYREK A. 3.978,91 % 0,43
BITCOIN 63.911,61 -3.965
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Alperen; “Bayramlar birlikte güzeldir”

Son Güncelleme :

09 Eylül 2016 - 16:11

/ kez okundu.
Alperen; “Bayramlar birlikte güzeldir”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kurban Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayan Tebessüm Eğitim, Kültür, Çevre ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Alperen; “Bayramda kırgın ve dargınlığı bırakıp, bayramı beraber yaşamalıyız. Bu vesile ile İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlarım” dedi.
Alperen; “Bayramlar da birlik ve beraberliğin pekişmesi önemlidir. Ümitlerimizin yeniden yeşerdiği  zamandır. Bayramlar güzelliklerin yaşanması içindir. Bayramlar ümittir, bayramlar birlikte güzeldir. Ruhumuzu, damağımızı ve çevremizi bayramlarda tatlandırırız. Bayramlarda kırgınlıklar  ve dargınlıklar bir kenara bırakılır. Bayramınız dostluk ve kardeşlik dayanışmasına vesile olsun.
Tüm İslam Aleminin ve hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. Yüce Allah’tan huzurlu ve bereketli bir Kurban Bayramı geçirmenizi dilerim” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.