DOLAR 32,5438 % -0.04
EURO 34,8618 % -0.11
GRAM ALTIN 2.423,31 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,11 % 0,01
BITCOIN 64.110,01 -3.302
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Alper Keten CHP’den Aday Adayı oldu

Son Güncelleme :

17 Şubat 2015 - 10:48

/ kez okundu.
Alper Keten CHP’den Aday Adayı oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP İl Başkanı Esat Şengül, kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi, k adına kalkan eller kırılsın diye, hunharca öldürülen Özgecan Arslan’a rahmet diledi.

Bugüne kadar milletvekilliği aday adaylığı için başvuranların sayısında her geçen gün artış gözlemlenirken, Cumhuriyet Halk Partisinde bu sayı 15’i buldu, bu sayıya eklenen son halka ise, Uzm.Dr. Alper Keten oldu.

CHP Parti binasındaki aday adaylığı açıklamasından önce konuşan CHP İl Başkanı Esat Şengül, kadın cinayetlerinin son bulmasını istedi, k adına kalkan eller kırılsın diye, hunharca öldürülen Özgecan Arslan’a rahmet diledi.

Ardından CHP Milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Uzm. Dr. Alper Keten, özgeçmişinden kesitlere aktardı, sonra da neden CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

CHP’yi Türkiye’nin birleştirici gücü olarak değerlendiren Keten, eşi ile geldiği aday adaylığı açıklamasında çarpıcı sözler söyledi, milletvekili seçildiğinde kentin sorunlarına eğilen, cebini düşünmeyen, mal varlığını artırmaktan yana olmayan bir siyasetçi kimliği ile Kahramanmaraş’ı temsil edeceğini sözlerine ekledi.

Keten’in aday adaylığı açıklamasına eski milletvekili Mehmet Parlakyiğit, partinin eski il ve merkez ilçe başkanları ile, metropol ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

DSCF1224 DSCF1217

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.