DOLAR 32,5185 % 0.21
EURO 34,8485 % 0.33
GRAM ALTIN 2.487,69 % 1,03
ÇEYREK A. 4.067,37 % 1,03
BITCOIN 2.011.025 -3.584
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ali Sezal Köprüsü, Vatandaşların Beğenisini Kazandı

Son Güncelleme :

16 Eylül 2022 - 19:59

/ kez okundu.
Ali Sezal Köprüsü, Vatandaşların Beğenisini Kazandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 Milyon TL’lik yatırımla 89 günde hayata geçirilerek dün hizmete alınan Ali Sezal Köprüsü, bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeniyle karşılandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 17 Haziran tarihinde temeli atılan, tamamlanması için 89 günlük süre belirlenen ve dün gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete alınan yeni adıyla Ali Sezal Köprüsü, bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeniyle karşılandı. Bölge esnaflarından Mahmut Yaykaşlı, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kanlıdere’ye yapılan yeni köprünün açılışı gerçekleştirildi. Hayrettin Güngör Başkanımızın söz verdiği üzere köprümüz 89 günde tamamlandı” diye konuştu.

Kanlıdere’nin Trafiği Rahatlayacak

Kanlıdere esnaflarından Mahir Yaykaşlı, “Yapımı tamamlanarak hizmete alınan yeni köprü sayesinde bölgemizin trafiğinin büyük ölçüde rahatlayacağını ümit ediyorum. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla Kanlıdere bölgemiz daha da güzelleşti” derken, diğer bir esnaf Erkan Alagöz, “13 yıldır Kanlıdere’de esnafım. Bu süreçte bölgede yaşanan trafik sorunlarına sık sık şahit olduk. Bölgemize kazandırılan yeni köprü sayesinde trafik sorunlarının son bulacağına inanıyorum” diye konuştu.

Şehrimize Çok Yakıştı

Kanlıdere’ye kazandırılan yeni köprünün bölgeye çok yakıştığını belirten İbrahim Akkütük, “Kanlıdere’ye kazandırılan yeni köprü şehrimize ve bölgemize çok yakıştığını düşünüyorum. Başta Hayrettin Güngör başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Abdullah Gül ise, “Kanlıdere’ye inşa edilen yeni köprüden geçme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel olmuş. Şehrimize çok güzel yatırımlar kazandırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.