DOLAR 32,4800 % 0.2
EURO 34,5557 % 0.16
GRAM ALTIN 2.476,39 % -0,27
ÇEYREK A. 4.048,90 % -0,27
BITCOIN 2.089.529 -7.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ali Öztunç Esnaf Gezilerine devam ediyor

Son Güncelleme :

25 Aralık 2015 - 10:09

/ kez okundu.
Ali Öztunç Esnaf Gezilerine devam ediyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP’li Eski RTÜK üyesi olan Ali Öztunç, Seçimlerden sonra ortaya koyduğu Çalışmaları ile hem Partileri hemde Kahramanmaraş halkının takdirini kazandı 1 Kasım seçimlerinden Ankara ile Kahramanmaraş arasında memik dokuyan Öztunç AK Parti Milletvekillerin seçimlerden sonra Kahramanmaraş’a daha gelmediklerini öne sürdü  .

Öztunç Yapmış olduğu Açıklamasında seçimlerden önce olduğu gibi  sonra da  aynı şekilde Kahramanmaraş’ta vatandaşlarla bir araya geliyoruz vatandaşların esnafların sıkıntılarını dinliyoruz önemli olan vekil olmak değil vekil olmadığım halde vatandaşlara çözüm yolları buluyorum vatandaşların gerçekten sıkıntısı çok AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillerine sesleniyorum gelin Şu Kahramanmaraş’a Halkın sorunlarını yerinde dinleyin Mecliste odalarınızda oturmakla olmuyor bu işler dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.